Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις!

Hoya Protector Fusion Antistatic 67mm

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): P7194

43.00

Κερδίζετε πόντους: 4 πόντους

Υπολογισμός δόσεων:

Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Protect your valued lenses
This is the ultimate in clear filters. It will not affect the color balance or performance of your lenses in the slightest.

  • To Fusion Antistatic της Hoya έχει μια αντιστατική επικάλυψη που λειτουργεί σαν ένα πεδίο δυνάμεων γύρω από το φίλτρο για να απωθούν τη σκόνη. Ιδανική λύση για περιβάλλοντα όπου η σκόνη είναι συχνή, αυτά τα φίλτρα απαιτούν λιγότερο συχνό καθαρισμό και συντήρηση από τα παραδοσιακά φίλτρα. Επιπλέον, το αντιστατικό στρώμα είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στους λεκέδες και στις γρατσουνιές και καθαρίζει εύκολα από μουτζούρες ή δακτυλικά αποτυπώματα.
  • Οι ιδιότητες UV του φίλτρου φιλτράρουν τις ανεπιθύμητες υπεριώδεις ακτίνες, μειώνουν την ομίχλη και αυξάνουν την σαφήνεια.
  • Η Hoya δίνει εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια για να εφαρμόσει τα βελτιωμένα 9-στρώματα τύπου Super Multi-coating η οποία μειώνει σημαντικά ή εξαλείφει τις αντανακλάσεις στην επιφάνεια του γυαλιού και δίνει ένα εξαιρετικά σαφές υψηλό ρυθμό μετάδοσης. Αυτό σημαίνει ότι το φίλτρο  δεν έχει ουσιαστικά καμία επίδραση στην ισορροπία των χρωμάτων, την αντίθεση ή την διαύγεια της τελικής εικόνας.
  • Το φίλτρο είναι ελαφρύ, αποτελέιται από ένα κομμάτι, έχει χαμηλού προφίλ πλαίσιο αλουμινίου για να στεγάσει το γυαλί. Αυτός ο σχεδιασμός ενός τεμαχίου επιτρέπει το φίλτρο να διατηρήσει τέλεια παράλληλη ευθυγράμμιση προς το επίπεδο του αισθητήρα για μέγιστη ευκρίνεια, ενώ η μορφή χαμηλού προφίλ εξαλείφει βινιετάρισμα όταν χρησιμοποιείται σε φακούς υπερ-ευρυγώνιους.
67mm 67mm
 
Φόρτωση ...