(Εκτός κυκλοφορίας) JJC LCP-D3300 LCD Film Screen Display Protector for Nikon D3300

D10111
Εξαντλημένο....
Δείτε όλα τα προϊόντα

Υπολογισμός δόσεων

+
1 × 0.00 = 0.00
Εκτός κυκλοφορίας

Περιγραφή

JJC LCP-D3300 LCD Film Screen Display Protector for Nikon D3300


H Σειρά LCP (LCD Guard Film Screen Protector) της JJC είναι ιδανική για την προστασία της οθόνης της φωτογραφικής σας μηχανής.

Η ταινία έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: η αντιανακλαστική επίστρωση ελαχιστοποιεί το ενοχλητικό θάμπωμα της επιφάνειας κάτω από τα λαμπερά φώτα, η σκληρή επίστρωση στην ταινία βοηθά στην αποφυγή γρατζουνιάς με σκληρά αντικείμενα, η μοναδική επίστρωση μειώνει τα δακτυλικά αποτυπώματα και διευκολύνει τον καθαρισμό.

Έχει, επίσης, υψηλή μετάδοση έως και 92%, με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει τη σαφήνεια της οθόνης. Με ειδική κόλλα σιλικόνης κάνει εύκολη την εφαρμογή της και αφαιρείται χωρίς να αφήνει κολλώδη υπολείμματα. Κάθε ταινία είναι αυστηρά προσαρμοσμένη για τη συγκεκριμένη οθόνη της κάμερας, ώστε να ταιριάζει τέλεια.

Το αφαιρούμενο προστατευτικό παρέχει μια εύκολη εγκατάσταση. Η συσκευασία έχει δύο σετ ταινιών για αντικατάσταση σε περίπτωση ανάγκης. Κάθε σύνολο παρέχει ένα επιπλέον πανάκι καθαρισμού για να βεβαιωθείτε ότι LCD οθόνη σας είναι απαλλαγμένη από δαχτυλιές πριν από την εγκατάσταση

MPN:
LCP-D3300