Sony Cybershot DSC-RX100 M4 σε 12 Άτοκες Δόσεις

P7327
799.00
Πόντοι επιβράβευσης: 80 πόντοι
+
Στο wish list
 • Swivel/Tilt LCD: Yes
 • Viewfinder: Yes
 • Ανάλυση: 20 Mpx
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Video Resolution: 4K
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi, NFC
 • Εγγύηση: 24 Μήνες
Δείτε όλα τα προϊόντα

Υπολογισμός δόσεων

 Έως 12 άτοκες δόσεις
+
1 × 799.00 = 799.00
Κατόπιν παραγγελίας
24 Μήνες εγγύηση
Δωρεάν μεταφορικά

Περιγραφή

Τραβήξτε συναρπαστικές εικόνες με γρήγορη δράση χωρίς παραμόρφωση. Γνωρίστε την ελευθερία της λήψης σε συνθήκες έντονου φωτισμού όπως ποτέ πριν. Μπείτε στα κρυμμένα βασίλεια της φαντασίας με λήψη στα 1/32000 δευτ. Τα θαύματα σας περιμένουν!

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* για απεικόνιση υψηλής ανάλυσης

Ο φακός μεγάλης διαμέτρου ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70 mm F1.8-2.8 επιτρέπει ευρυγώνιες λήψεις έως 24 mm. Η μέγιστη φωτεινότητα του διαφράγματος F2.8 στην επιλογή τηλεφακού καθιστά δυνατή τη λήψη εικόνων χωρίς αστάθεια της μηχανής και θόλωση του κινούμενου θέματος, καθώς και τη λήψη φωτογραφιών (π.χ. πορτραίτων) με υπέροχη αποεστίαση φόντου. Η επίστρωση ZEISS® T* περιορίζει την εμφάνιση ειδώλων και τις αντανακλάσεις.

Αισθητήρας Exmor RS® CMOS 20,1 MP (ενεργά) τύπου 1.0

Ο πρώτος αισθητήρας εικόνας Stacked CMOS τύπου 1.0 με τσιπ DRAM στον κόσμο εξασφαλίζει εξαιρετικά αργή κίνηση έως 40x και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα κλείστρου έως 1/32000 πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη. Το εκτεταμένο κύκλωμα διαθέτει μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας σήματος και τουλάχιστον πενταπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μετατρέπουν το φως που αιχμαλωτίζει ο αισθητήρας τους σε ψηφιακές εικόνες. Επειδή το σύστημα που κάνει αυτήν τη μετατροπή είναι εξίσου σημαντικό με το φακό και τον αισθητήρα, η RX100 IV διαθέτει τον επεξεργαστή υψηλής ταχύτητας BIONZ™ X για να σας προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πλουσιότερες αποχρώσεις και χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λήψη φωτογραφιών και ταινιών.

Εξαιρετικά αργή κίνηση έως 40x

Αν χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να επιλέξετε τη λειτουργία HFR, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ταινίες με πολύ αργή κίνηση που περιέχουν διαστήματα δεκάτου του δευτερολέπτου. Για λήψη ανάλογα με την ταχύτητα των κινούμενων θεμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ρυθμό καρέ 960/1000fps, 480/500fps ή 240/250fps (NTSC/PAL). Η ποιότητα εικόνας είναι σχεδόν Full HD στα 240/250 fps και HD στα 480/500 fps στη λειτουργία Προτεραιότητας ποιότητας. Ακόμα, με τη λειτουργία πυροδότησης τέλους μπορείτε να καταγράψετε 2 ή 4 δευτερόλεπτα προτού πατήσετε το κουμπί MOVIE, ώστε να απαθανατίσετε την κατάλληλη στιγμή.

Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα 1/32000 δευτ.

Το κλείστρο κατά της παραμόρφωσης με ταχύτητα έως 1/32000 δευτ. περιορίζει την παραμόρφωση εικόνας που προκαλείται από το φαινόμενο του κυλιόμενου κλείστρου. Η εκπληκτικά γρήγορη ταχύτητα κλείστρου σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε φωτογραφίες με αποεστίαση φόντου χρησιμοποιώντας μεγάλες ρυθμίσεις διαφράγματος, ακόμα και σε συνθήκες πολύ έντονου φωτισμού έως EV19.

Συνεχής λήψη έως 16fps με μειωμένη υποέκθεση (blackout)

Χάρη στο νέο ταχύτατο αισθητήρα εικόνας και παρά τον υψηλό αριθμό των 20,1MP pixel, η μηχανή διαθέτει γρήγορη ταχύτητα ανάγνωσης που προσφέρει συνεχή λήψη έως 16fps. Έτσι, μπορείτε να καταγράφετε φευγαλέες στιγμές ομορφιάς ή στιγμιαίες εκφράσεις του προσώπου.

Φωτεινό εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ για εμπνευσμένες λήψεις

Το πτυσσόμενο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης (EVF) έχει κορυφαία ανάλυση που ισοδυναμεί με 2359k κουκκίδες. Χάρη στην υψηλή ανάλυση και τον αυτόματο φωτισμό, μπορείτε να προβάλετε και τις παραμικρές λεπτομέρειες, για ακριβή σύνθεση. Ο προσοφθάλμιος φακός του ηλεκτρονικού εικονοσκόπιου διαθέτει επίστρωση ZEISS® T* που μειώνει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις, ώστε να βλέπετε καθαρά όλο το κάδρο.

Δακτύλιος ελέγχου για ανώτερες φωτογραφίες

Ο βολικός δακτύλιος ελέγχου που έχει τοποθετηθεί στο φακό προσφέρει μη αυτόματο έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα και άλλες ρυθμίσεις, για ακόμη περισσότερες δημιουργικές επιλογές - ακόμα ένα χαρακτηριστικό που κάνει αυτήν τη μηχανή ιδανική για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 180˚ για ευέλικτες επιλογές σύνθεσης

Η υψηλής ανάλυσης οθόνη τύπου 3.0 με δυνατότητα ανάκλισης είναι ιδανική για λήψη selfie ή για καδράρισμα λήψεων από ψηλά ή λήψεων χαμηλής γωνίας που αλλιώς θα ήταν αδύνατο να καδράρετε. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για λήψη από ψηλά ή χαμηλά, για περισσότερη ευελιξία κατά την αποτύπωση δημιουργικών συνθέσεων.

Ταχύτατη απόκριση της αυτόματης εστίασης για λήψη των καθοριστικών στιγμών

Η μηχανή διαθέτει τη λειτουργία γρήγορης, έξυπνης αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας. Πρόκειται για μια βελτιωμένη εκδοχή του συστήματος αυτόματης εστίασης της σειράς α7, καθώς περιορίζει την περιττή κίνηση του φακού κατά την εστίαση, προβλέπει το εύρος της αυτόματης εστίασης και επιταχύνει τη μονάδα φακού, βελτιώνοντας έτσι την απόκριση ώστε να αποτυπώνετε περισσότερες φευγαλέες στιγμές.

Απευθείας εγγραφή ταινίας 4K από τη μηχανή

Η RX100 IV μπορεί να καταγράψει υψηλής ακρίβειας δεδομένα ταινίας 4K . Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει υψηλής ακρίβειας εικόνες 4K με περιορισμό του μουαρέ και των ακανόνιστων περιγραμμάτων μέσω ανάγνωσης των δεδομένων, χωρίς ομαδοποίηση pixel ή παράλειψη γραμμών.

Σύνδεση σε smartphone και tablet με ένα άγγιγμα

Μεταφέρετε αμέσως φωτογραφίες ή ταινίες σε smartphone ή tablet Android™ ακουμπώντας απλώς τη μηχανή, χάρη στην εφαρμογή PlayMemories Mobile με δυνατότητα λήψης, το ενσωματωμένο Wi-Fi® και τη λειτουργία NFC™ (Near Field Communication - Επικοινωνία κοντινού πεδίου). Ακόμα, με ένα άγγιγμα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Smart Remote Embedded, για απομακρυσμένο χειρισμό της μηχανής από κινητή συσκευή και έναρξη/διακοπή της εγγραφής ταινίας.

Υποστήριξη PlayMemories Camera Apps (PMCA)

Απολαύστε μια φωτογραφική μηχανή που αποκτά περισσότερες λειτουργίες με το πέρασμα του χρόνου. Επιλέξτε τις εφαρμογές PlayMemories Camera Apps που θέλετε (ο κατάλογος των οποίων εμπλουτίζεται διαρκώς) και προσθέστε στη μηχανή σας τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, εφέ εικόνας και βίντεο αλλά και πολλές ακόμα λειτουργίες. Η εγκατάσταση είναι απλή και γίνεται μέσω της σύνδεσης Wi-Fi® του υπολογιστή σας ή της ίδιας της φωτογραφικής μηχανής.

Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO για λήψεις σχεδόν σε όλες τις συνθήκες

Η ευαισθησία αγγίζει το ISO 12800, για ευκρινέστερες εικόνες σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Αφήστε τη λειτουργία Auto ISO να καθορίσει αυτόματα την καλύτερη ρύθμιση ή προσαρμόστε μόνοι σας την ευαισθησία σε τιμές έως και ISO 80. Η μηχανή σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε το κατώτατο όριο της ταχύτητας κλείστρου στη ρύθμιση Auto ISO.

Προσαρμόσιμο κουμπί για να εκφράζετε εύκολα τη δημιουργικότητά σας

Το προσαρμοζόμενο κουμπί (C) σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε μία από τις τουλάχιστον 40 λειτουργίες, ώστε να προσαρμόσετε τις δυνατότητες της μηχανής ανάλογα με το στυλ σας. Αν αντιστοιχίσετε σε αυτό το κουμπί μια λειτουργία που χρησιμοποιείτε συχνά ή μια ρύθμιση που προτιμάτε, θα μπορείτε να τη βρείτε αμέσως. Έτσι, θα έχετε γρήγορη πρόσβαση στην επιλογή σας, ώστε να χειρίζεστε τη μηχανή πιο γρήγορα και πρακτικά.

Λήψη φωτογραφιών διπλής εγγραφής κατά την εγγραφή ταινίας

Τραβήξτε φωτογραφίες με ανάλυση 17MP κατά την εγγραφή ταινίας. Η μηχανή σας επιτρέπει να καταγράψετε εντυπωσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ακόμα και κατά την εγγραφή ταινίας. Με τη νέα λειτουργία αυτόματης απελευθέρωσης διπλής εγγραφής, η μηχανή μπορεί να τραβάει αυτόματα φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα της αυτόματης απελευθέρωσης διπλής εγγραφής επιλέγοντας υψηλή, κανονική ή χαμηλή τιμή.

Με βελτιωμένες λειτουργίες κλείστρου

Έχουν βελτιωθεί διάφορες λειτουργίες του κλείστρου. Για παράδειγμα, η λειτουργία χρονοδιακόπτη υποστηρίζει πλέον τη λήψη με οριοθέτηση έκθεσης, ώστε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σημαντική λειτουργία ακόμα κι όταν δεν μπορείτε να απελευθερώσετε το κλείστρο μόνοι σας. Ο αριθμός των λήψεων με οριοθέτηση έκθεσης έχει επεκταθεί σε εννέα.

Παρακολούθηση φωτεινότητας

Αυτήν τη λειτουργία που ενισχύει τη φωτεινότητα της εικόνας μπορείτε να την αντιστοιχίσετε σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση κατά τις σκοτεινές λήψεις.

Τελειοποίηση της εστίασης με τις λειτουργίες Υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης και Peaking

Με αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να ρυθμίσετε την εστίαση όπως ακριβώς θέλετε. Η Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης μεγεθύνει την περιοχή της εστίασης για πιο ακριβή ρύθμιση, ενώ η λειτουργία Peaking τονίζει με το χρώμα της επιλογής σας την περιοχή με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια ή εστίαση, ώστε να κρίνετε αν απαιτείται περαιτέρω ρύθμιση της εστίασης.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης για περισσότερες ευκαιρίες φωτογράφησης

Πατήστε απλώς το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση της διαδρομής για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα αυτόματης εστίασης. Η λειτουργία αυτή ρυθμίζει αυτόματα το μέγεθος του καρέ-στόχου της αυτόματης εστίασης ανάλογα με το μέγεθος του θέματος, βελτιώνει την απόδοση της παρακολούθησης και εκμεταλλεύεται πλήρως κάθε ευκαιρία για φωτογραφία.

Επιλέξτε εγγραφή ταινίας σε φορμά επαγγελματικής ποιότητας XAVC S ή AVCHD

Για τους επαγγελματίες κινηματογραφιστές, το φορμά XAVC S παρέχει χαμηλή συμπίεση για ταινίες υψηλής ποιότητας και ελάχιστο θόρυβο ακόμα και σε σκηνές γεμάτες κίνηση. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το φορμά AVCHD, για εύκολη επεξεργασία και κοινή χρήση. Η μηχανή αυτή χρησιμοποιεί κωδικοποιητή 4K με υποστήριξη εγγραφής ταινίας 4K έως και 100Mbps, ενώ επιτρέπει επίσης την εγγραφή εικόνων Full HD.

Διάφορες λειτουργίες βίντεο για επαγγελματική χρήση

Διαθέτει διάφορες λειτουργίες βίντεο, όπως η ρύθμιση Προφίλ εικόνας (που καθορίζει το χαρακτήρα της ταινίας αλλάζοντας βασικές παραμέτρους όπως τα χρωμογενή εφέ και τις διαβαθμίσεις), η ρύθμιση S-Log2 gamma (που επεκτείνει το δυναμικό εύρος της εγγραφής για να περιορίσει την εμφάνιση υπερεκτεθειμένων φωτεινών τόνων και μαύρων σκιών), οι ρυθμίσεις TC/UB, ο Έλεγχος εγγραφής, η Διπλή εγγραφή βίντεο κ.λπ.

Υποστήριξη Remote Camera Control

Αν συνδέσετε τη μηχανή σε υπολογιστή μέσω θύρας USB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Remote Camera Control για να τραβήξετε φωτογραφίες ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της μηχανής από τον υπολογιστή. Πρέπει απλώς να κατεβάσετε μια έκδοση της εφαρμογής Remote Camera Control που υποστηρίζεται από τον υπολογιστή σας.

MPN:
DSCRX100M4.CE3
Swivel/Tilt LCD:
 • Yes
Viewfinder:
 • Yes
Χρώμα:
 • Black
Ανάλυση:
 • 20 Mpx
Κάρτα Μνήμης:
 • SDHC/SDXC
Video Resolution:
 • 4K
Εξοπλισμός:
 • Wi-Fi
 • NFC
Εγγύηση:
24 Μήνες
Πάροχος Εγγύησης:
Ελληνική Αντιπροσωπεία

 

Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (CIPA) 101,6 x 58,1 x 41,0 mm
Βάρος (CIPA) 271 g (μόνο σώμα), 298 g (με μπαταρία και πολυμέσα)
   
  Αισθητήρας  
   
Τύπος αισθητήρα Αισθητήρας Exmor RS® CMOS τύπου 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) με αναλογία εικόνας 3:2
Πραγματικά pixel Προτεραιότητα ποιότητας: 240fps/ 250FPS (1824 x 1026), 480fps/ 500FPS (1676 x 566), 960fps/ 1000fps (1136 x 384)/ Προτεραιότητα χρόνου λήψης: 240fps/ 250FPS (1676 x 566), 480fps/ 500fps (1136 x 384), 960fps/ 1000fps (800 x 270)
   
  Φακός  
   
Τύπος φακών Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Αριθμός F (διάφραγμα) F1.8 (Ε) - 2.8 (T)
Εστιακή απόσταση Εστιακή απόσταση (f=) ισοδυναμία με φορμά 35 mm [Στατική εικόνα 3:2] f= 24-70 mm [Στατική εικόνα 16:9] f= 26-76 mm [Στατική εικόνα 4:3] f= 25-73 mm [Στατική εικόνα 1:1] f= 30,5-89 mm [Ταινία 16:9] f = 25,5-74 mm (Τυπική λειτουργία SteadyShot), f = 30-86 mm (Ενεργή λειτουργία SteadyShot), f = 33,5-95 mm (Έξυπνη ενεργή λειτουργία SteadyShot) [Ταινία 4K 16:9] f = 28-80mm (Τυπική λειτουργία SteadyShot), [HFR 960 fps] f = 42-118 mm (Προτεραιότητα ποιότητας), f = 60-170 mm (Προτεραιότητα χρόνου λήψης) [HFR 480fps] f = 28-80mm (Προτεραιότητα ποιότητας), f = 42-118 mm (Προτεραιότητα χρόνου λήψης) [HFR 240 fps] f = 26-75 mm (Προτεραιότητα ποιότητας), f = 28-80mm (Προτεραιότητα χρόνου λήψης)
Ουδέτερο φίλτρο Αυτόματο / Ενεργοποίηση (3 βήματα) / Απενεργοποίηση
   
  Ζουμ  
   
Οπτικό ζουμ 2,9x
Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία) Έως και 11X
Ψηφιακό ζουμ (βίντεο) 11x
Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας Στατική εικόνα: 20M Περίπου 5,8x / 10M Περίπου 8,2x / 5,0M Περίπου 11x / VGA Περίπου 44x
   
  Σταθεροποίηση  
   
Steadyshot [Στατική εικόνα] Οπτική [Ταινία] Έξυπνη ενεργή λειτουργία, Οπτικός τύπος με ηλεκτρονική αντιστάθμιση (τύπος κατά της κύλισης)
   
  Εστίαση  
   
Τύπος εστίασης Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΕ Ναι
Λειτουργία εστίασης Αυτόματη εστίαση μίας λήψης, Συνεχής αυτόματη εστίαση, Άμεση χειροκίνητη εστίαση, Χειροκίνητη εστίαση
   
  LCD  
   
Τύπος οθόνης 7,5 cm (τύπου 3.0) (4:3)/1.228.800 κουκκίδες/εξαιρετικά λεπτή οθόνη/TFT LCD
Ρυθμιζόμενη γωνία Επάνω: περίπου 180 μοίρες, Κάτω: περίπου 45 μοίρες
Έλεγχος φωτεινότητας Χειροκίνητη (5 βήματα) / Λειτουργία Sunny Weather
   
  Κλείστρο  
   
Ταχύτητα κλείστρου iAuto (4" - 1/2000) / Αυτόματο πρόγραμμα (30" - 1/2000) / Χειροκίνητη (Λυχνία, 30" - 1/2000) / Προτεραιότητα διαφράγματος (30" - 1/2000) / Προτεραιότητα κλείστρου (30" - 1/2000)
Ηλεκτρονικό κλείστρο iAuto (4" - 1/32000) / Αυτόματο πρόγραμμα (30" - 1/32000) / Χειροκίνητη (30" - 1/32000) / Προτεραιότητα διαφράγματος (30" - 1/32000) / Προτεραιότητα κλείστρου (30" - 1/32000)
   
  Ισορροπία λευκού  
   
Λειτουργίες ισορροπίας λευκού Αυτόματο, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λάμπα πυρακτώσεως (Θερμό λευκό, Ψυχρό λευκό, Λευκό φως ημέρας, Φως ημέρας), Φλας, Θερμοκρασία/φίλτρο χρώματος, Προσαρμογή
Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing) Ναι
   
  Μείωση θορύβου  
   
Μείωση θορύβου Μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης: Ενεργό/ανενεργό, διαθέσιμη για ταχύτητες κλείστρου μεγαλύτερες από 1/3 δευτ. Μείωση θορύβου υψηλού ISO: Κανονική / Χαμηλή/ Ανενεργή
   
  Μέσα αποθήκευσης  
   
Συμβατά μέσα εγγραφής Memory Stick Duo™, Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO Duo™ (High Speed), Memory Stick PRO™-HG Duo, Memory Stick Micro™ , Memory Stick XC-HG Duo, Memory Stick Micro™ (Mark2), Κάρτα μνήμης SD, Κάρτα μνήμης SDHC (UHS-I), Κάρτα μνήμης SDXC (UHS-I), Κάρτα μνήμης microSD , Κάρτα μνήμης microSDHC , Κάρτα μνήμης microSDXC
   
  Εγγραφή  
   
Φορμά εγγραφής Στατική εικόνα: JPEG (συμμόρφωση με DCF Έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.3, MPF Baseline), RAW (φορμά Sony ARW 2.3), Ταινία: Φορμά XAVG S, συμβατότητα με φορμά AVCHD Έκδ. 2.0, MP4
Ανάλυση φωτογραφίας Λειτουργία 3:2: 20M (5.472×3.648) / 10M (3.888×2.592) / 5M (2.736×1.824). Λειτουργία 4:3: 18M (4.864×3.648) / 10M (3.648×2.736) / 5M (2.592×1.944) / VGA. Λειτουργία16:9: 17M (5.472×3.080) / 7,5M (3.648×2.056) / 4,2M (2.720×1.528). Λειτουργία 1:1: 13M (3.648×3.648) / 6,5M (2.544×2.544) / 3,7M (1.920×1.920). Sweep Panorama: Ευρεία (12.416×1.856/5.536×2.160), Κανονική (8.192×1.856/3.872×2.160)
Αριθμός εγγραφόμενων pixel στατικής εικόνας (μέγεθος εικόνας) κατά τη διάρκεια της ταινίας [16:9] 17M (5.472x3.080) / 7,5M (3.648x2.056) / 4,2M (2.720x1.528)
Λειτουργία εγγραφής βίντεο Επιλογέας NTSC/PAL: Λειτουργία [PAL] AVCHD: 28M PS (1920 x 1080/50p) / 24M FX (1920 x 1080/50i) / 17M FH (1920 x 1080/50i) / 24M FX (1920 x 1080/25p) / 17M FH (1920 x 1080/25p), XAVC S 4K: 25p 100M (3840 x 2160/25p) / 25p 60M (3840 x 2160/25p), XAVC S HD:50p 50M (1920 x 1080/50p) / 25p 50M (1920 x 1080/25p) / 100p 100M (1920 x 1080/100p) / 100p 60M (1920 x 1080/100p), MP4: 28M (1920 x 1080/50p) / 16M (1920 x 1080/25p) / 6M (1280 x 720/25p) Λειτουργία [NTSC] AVCHD: 28M PS (1920 x 1080/60p) / 24M FX (1920 x 1080/60i) / 17M FH (1920 x 1080/60i) / 24M FX (1920 x 1080/24p) / 17M FH (1920 x 1080/24p), XAVC S 4K: 30p 100M (3840 x 2160/30p) / 30p 60M (3840 x 2160/30p) / 24p 100M (3840 x 2160/24p) / 24p 60M (3840 x 2160/24p), XAVC S HD:60p 50M (1920 x 1080/60p) / 30p 50M (1920 x 1080/30p) / 24p 50M (1920 x 1080/24p) / 120p 100M (1920 x 1080/120p) / 120p 60M (1920 x 1080/120p), MP4: 28M (1920 x 1080/60p) / 16M (1920 x 1080/30p) / 6M (1280 x 720/30p) Αριθμός ανάγνωσης αισθητήρα για ενεργά pixel: Προτεραιότητα ποιότητας: 240fps/250fps (1824 x 1026), 480fps/500fps (1676 x 566), 960fps/1000fps (1136 x 384)/ Προτεραιότητα χρόνου λήψης: 240fps/250fps (1676 x 566), 480fps/500fps (1136 x 384), 960fps/1000fps (800 x 270)
Υψηλός ρυθμός καρέ Επιλογέας NTSC/PAL: Λειτουργία [PAL] XAVC S HD: 50p 50M (1920 x 1080/250 fps), 50p 50M (1920 x 1080/500 fps), 50p 50M (1920 x 1080/1000 fps) / 25p 50M (1920 x 1080/250 fps), 25p 50M (1920 x 1080/500 fps), 25p 50M (1920 x 1080/1000 fps), Επιλογέας NTSC/PAL: Λειτουργία [NTSC] XAVC S HD: 60p 50M (1920 x 1080/240 fps), 60p 50M (1920 x 1080/480 fps), 60p 50M (1920 x 1080/960 fps) / 30p 50M (1920 x 1080/240 fps), 30p 50M (1920 x 1080/480 fps), 30p 50M (1920 x 1080/960 fps) / 24p 50M (1920 x 1080/240 fps), 24p 50M (1920 x 1080/480 fps), 24p 50M (1920 x 1080/960 fps)
   
  Ενσωματωμένο φλας  
   
Λειτουργία ενσωματωμένου φλας Αυτόματο / Ενεργοποιημένο φλας / Αργός συγχρονισμός / Οπίσθιος συγχρονισμός / Χωρίς φλας
Τύπος φλας Ενσωματωμένο, χειροκίνητη αναδίπλωση
Εύρος ενσωματωμένου φλας Αυτόματο ISO: Περίπου 0,4m έως 10,2m (W) / Περίπου 0,4m έως 6,5m (T), ISO12800: Έως και περίπου 20,4m (W) / Περίπου 13,0m (T)
   
  Λήψη  
   
Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™
Λειτουργία λήψης Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση/Superior Auto, Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητη έκθεση, MR 1,2,3 (Ανάκληση μνήμης), Λειτουργία ταινίας (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητη έκθεση), Λειτουργία HFR (Αυτόματο πρόγραμμα, Προτεραιότητα διαφράγματος, Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου, Χειροκίνητη έκθεση), Panorama, Επιλογή σκηνής
Ταχύτητα συνεχούς λήψης (μέγιστη) Συνεχής λήψη προτεραιότητας ταχύτητας: περίπου 16 fps, Συνεχής λήψη: περίπου 5,5 fps
Αυτόματος χρονοδιακόπτης 10 δευτ. / 5 δευτ. / 2 δευτ. / 3 ή 5 διαδοχικές λήψεις με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ. / Λήψεις οριοθέτησης έκθεσης με επιλογή καθυστέρησης 10 δευτ. 5 δευτ. ή 2 δευτ.
Επιλογή σκηνής Πορτραίτο, Δράση σπορ, Macro, Τοπίο, Ηλιοβασίλεμα, Νυχτερινή σκηνή, Χειροκίνητη λήψη σε λυκόφως, Νυχτερινό πορτραίτο, Anti-Motion Blur, Κατοικίδιο, Γκουρμέ, Πυροτεχνήματα, Υψηλή ευαισθησία
Photo Creativity Ναι
Εφέ εικόνας [Στατική εικόνα] Toy camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Θολή εστίαση, Απομίμηση ζωγραφικής HDR, Μονοχρωμία πλούσιων τόνων, Μινιατούρα, Υδατογραφία, Εικόνα [Ταινία] Toy camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μερικό χρώμα, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης.
Panorama (λήψη) Sweep Panorama
Λειτουργίες λήψης Αυτόματη εστίαση στα μάτια, Ανίχνευση προσώπου, Εγγραφή προσώπου, Εγγραφή στατικής εικόνας (κατά την εγγραφή ταινίας), Λειτουργία Smile Shutter, Γραμμή πλέγματος, Quick Navi, Ψηφιακός μετρητής επιπέδου (κύλιση και περιστροφή), Οριοθέτηση ισορροπίας λευκού, Οριοθέτηση DRO, Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης, Τονισμός περιγραμμάτων, Zebra, Εμφάνιση δείκτη, Επίπεδο αναφοράς μικροφώνου, Ζουμ με βήματα / γρήγορο ζουμ, Χρονοδιακόπτης αυτοπροσωπογραφίας, Ρυθμίσεις TC/UB, Όνομα φωτογράφου και πνευματικά δικαιώματα, Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto, Τηλεχειριστήριο υπολογιστή
Προφίλ εικόνας Απενεργοποίηση / PP1-PP7 (Επίπεδο μαύρου, Gamma (Ταινία, Στατική εικόνα, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), Black Gamma, Knee, Λειτουργία χρώματος, Επίπεδο χρωμάτων, Φάση χρωμάτων, Βάθος χρωμάτων, Λεπτομέρεια, Αντίγραφο, Επαναφορά)
   
  Αναπαραγωγή  
   
Λειτουργίες αναπαραγωγής BRAVIA® Sync (Έλεγχος για HDMI), Προβολή ευρετηρίου 9/25 καρέ, Αυτόματος προσανατολισμός, Παρουσίαση, Κίνηση προς τα εμπρός/πίσω (Ταινία), Διαγραφή, Προστασία, Motion Shot Video, Εφέ διόρθωσης, Τεχνολογία TRILUMINOS Colour, Έξοδος εικόνας 4Κ
   
  Έκθεση  
   
Έλεγχος έκθεσης Ναι
Ελάχιστος φωτισμός (ταινία) Αυτόματο: 1,2 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/30")
Αντιστάθμιση έκθεσης +/- 3,0 EV, βήμα 1/3 EV
Λειτουργία φωτομέτρησης Πολλαπλών μοτίβων, Κεντροβαρής, Σημείου
Ευαισθησία ISO (φωτογραφία) Αυτόματο (ISO 125-12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο / κατώτερο όριο), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (Επέκταση έως ISO80/100), Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ: Αυτόματη (ISO 125-12800), 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600
Ευαισθησία ISO (βίντεο) Αυτόματο (ISO 125-ISO 12800, δυνατότητα επιλογής με ανώτερο / κατώτερο όριο), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800
   
  Ισχύς  
   
Φόρτιση USB/τροφοδοσία ρεύματος USB Ναι (Λήψη, Αναπαραγωγή)
Σύστημα μπαταρίας NP-BX1
Κατανάλωση ενέργειας (κάμερα) Περίπου 1,9W με οθόνη LCD και περίπου 2,3W με εικονοσκόπιο (πρότυπο CIPA)
Διάρκεια μπαταρίας (CIPA, φωτογρ.) Στατικές εικόνες (CIPA) Οθόνη: Περίπου 280 / Περίπου 140 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 230 / Περίπου 115 λεπτά, Ταινίες (πραγματική λήψη) Οθόνη: Περίπου 45 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 45 λεπτά (Στη λειτουργία [MP4 28M], ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λήψης είναι περίπου 20 λεπτά και το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4 GB), Ταινίες (συνεχής λήψη) Οθόνη: Περίπου 80 λεπτά, Εικονοσκόπιο: Περίπου 85 λεπτά (Στη λειτουργία [MP4 28M], ο μέγιστος χρόνος συνεχούς λήψης είναι περίπου 20 λεπτά και το μέγιστο μέγεθος αρχείου είναι 4 GB.)
   
  Διασύνδεση  
   
Τερματικά εισόδου και εξόδου Υποδοχή Multi/Micro USB, Hi-Speed USB (USB 2.0), Micro HDMI
Ασύρματες δυνατότητες [NFC] Συμβατότητα με ετικέτες τύπου 3 NFC Forum, Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα, [Wi-Fi®] Ναι (IEEE802.11 b/g/n [ζώνη 2,4 GHz])

 

 • DSC-RX100M4
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-BX1
 • Τροφοδοτικό AC AC-UB10C/UB10D
 • Καλώδιο micro USB
 • Λουρί καρπού
 • Εγχειρίδιο χρήσης