Sony ILCE-A7 M2 Kit FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS με 3 Έτη Εγγύηση

P6778
1,299.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 1,599.00
Έκπτωση : 300.00 (19%)
Πόντοι επιβράβευσης: 130 πόντοι
+
Στο wish list
 • Sensor Size: Full Frame
 • Swivel/Tilt LCD: Yes
 • Viewfinder: Yes
 • Ανάλυση: 24 Mpx
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Video Resolution: HD 1080
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi, NFC
 • Εγγύηση: 36 Μήνες
Δείτε όλα τα προϊόντα

Υπολογισμός δόσεων

+
1 × 1,299.00 = 1,299.00
Κατόπιν παραγγελίας
36 Μήνες εγγύηση
Δωρεάν μεταφορικά

Περιγραφή

Διευρύνετε τη φωτογραφική σας έκφραση αντισταθμίζοντας πέντε τύπους αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Η A7 II είναι η πρώτη μηχανή πλήρους καρέ στον κόσμο με σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες και προσφέρει αντιστάθμιση της αστάθειας της μηχανής για μια μεγάλη γκάμα φακών τοποθέτησης. Χάρη στο μικρό της μέγεθος και τα βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά για πανέξυπνο χειρισμό, προσφέρει βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για ταχύτατη απόκριση, υπερ-ευρυγώνια κάλυψη και εξαιρετικά αποτελεσματική παρακολούθηση θεμάτων με γρήγορη κίνηση.

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες
Η Α7 II επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης, αντισταθμίζοντας πέντε τύπους αστάθειας της μηχανής κατά τη λήψη στατικών εικόνων και ταινιών με κράτημα της μηχανής στο χέρι. Η εξαιρετικά αποτελεσματική αντιστάθμιση 4,5 βημάτων1 σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε με σιγουριά το ζουμ σε απομακρυσμένα θέματα, να φωτογραφίζετε λεπτομερή κοντινά πλάνα, να καταγράφετε νυχτερινές σκηνές και πολλά περισσότερα, με ελάχιστη θόλωση από την αστάθεια της μηχανής.
Συμβατότητα με μεγάλη γκάμα φακών τοποθέτησης
Η νέα σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασυναγώνιστη ελευθερία κατά τη λήψη χωρίς τρίποδο, με περισσότερους από τους αγαπημένους σας φακούς τοποθέτησης. Η μικρή οπίσθια απόσταση της E-mount α7 II προσφέρει συμβατότητα με μεγάλη γκάμα φακών.
Αυτόματη βελτιστοποίηση για όλους του φακούς α
Χρησιμοποιήστε με σιγουριά τους αγαπημένους σας φακούς E-mount και A-mount, γνωρίζοντας ότι η α7 II θα αναλύσει τις πληροφορίες από το φακό για να βελτιστοποιήσει την απόδοση της απεικόνισης και θα χρησιμοποιήσει σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες για τον συγκεκριμένο φακό που έχετε τοποθετήσει στη μηχανή. Όταν χρησιμοποιείτε φακούς E-mount με οπτική σταθεροποίηση (OSS), η α7 II συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του φακού και της μηχανής για την σταθεροποίηση της εικόνας.
Λήψη αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης στα 5 fps με παρακολούθηση ακριβείας
Όταν το θέμα σας κινείται με μεγάλη ταχύτητα, μπορείτε να καταγράψετε αποτελεσματικά την κατάλληλη στιγμή με ευκρινή και σωστά εκτεθειμένα αποτελέσματα, χάρη στη λειτουργία συνεχούς λήψης στα 5 fps με αυτόματη εστίαση/αυτόματη έκθεση. Ένας σημαντικά βελτιωμένος αλγόριθμος προβλέπει την κίνηση του θέματος, ώστε να παρακολουθείτε σταθερά το θέμα ακόμα και κατά τη συνεχή λήψη.
Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση υψηλής απόδοσης
Το βελτιωμένο σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης προσφέρει απόκριση με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, πρόβλεψη υψηλής ακρίβειας και ευρυγώνια κάλυψη, για αξιόπιστη αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης σε μια μηχανή πλήρους καρέ (30% ταχύτερο συγκριτικά με την α7), που προβλέπει με ακρίβεια την κίνηση του θέματος, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε σταθερά.
Αισθητήρας Exmor® CMOS πλήρους καρέ 35mm με ανάλυση 24,3 megapixel
Ο αισθητήρας επιτρέπει τη λήψη όμορφων εικόνων σε όλο το κάδρο με εντυπωσιακή ανάλυση 24,3 megapixel. Απολαύστε χαμηλό θόρυβο, εξαιρετικά μεγάλο δυναμικό εύρος και εντυπωσιακά πλούσιες και διακριτικές διαβαθμίσεις. Επιπλέον, οι καινοτομίες που μπορούν να επιτευχθούν μόνο από τη Sony επιτρέπουν την αναπαραγωγή λεπτομερειών με μεγαλύτερη πιστότητα, για απόδοση της κάθε σκηνής με απίστευτο ρεαλισμό.
Φορμά XAVC S επαγγελματικής ποιότητας
Για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας και ελάχιστο θόρυβο, καταγράψτε ταινίες σε φορμά XAVC S με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση το επαγγελματικό φορμά XAVC 4K/HD. Επιτρέπει την καταγραφή εικόνων Full HD (1920 x 1080) στα 50Mbps (60p/50p, 30p/25p, 24p)4 και χρησιμοποιεί γραμμικό ήχο PCM για ηχογράφηση υψηλής ποιότητας.
Σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™
Το σύστημα επεξεργασίας BIONZ X™ αποδίδει πιστά τις υφές και τις λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο, ακριβώς όπως φαίνονται με γυμνό μάτι, χάρη στις δυνατότητες επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία ολοκλήρωσης μεγάλης κλίμακας εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λήψη στατικών εικόνων ή ταινιών.
Στιβαρό σώμα από κράμα μαγνησίου
Το εξαιρετικά μικρού μεγέθους και βάρους σώμα διαθέτει στιβαρή κατασκευή, ώστε να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες κατά τη φωτογράφιση σε εξωτερικούς χώρους. Η μηχανή προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό του μικρού βάρους, της στιβαρής αξιοπιστίας και του σταθερού χειρισμού, χάρη στο επάνω και στο μπροστινό κάλυμμα αλλά και στο εσωτερικό της που έχουν κατασκευαστεί από άκαμπτο κράμα μαγνησίου.
Βελτιωμένη λαβή και κουμπί κλείστρου
Το σχήμα και το ύψος της λαβής έχουν βελτιστοποιηθεί για πιο ασφαλές κράτημα της μηχανής, ακόμα και μετά την τοποθέτηση μεγάλων φακών. Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν επίσης σταθερότερο χειρισμό για το κουμπί του κλείστρου και τα περιστροφικά ρυθμιστικά. Επιπλέον, το κουμπί του κλείστρου διαθέτει νέο σχήμα και έχει μετατοπιστεί προς τα εμπρός, για πιο φυσικές λήψεις με λιγότερη αστάθεια της μηχανής.
Στιβαρή τοποθέτηση φακού
Η αντοχή και η σταθερότητα του σώματος και η θέση τοποθέτησης του φακού έχουν βελτιωθεί, ώστε να παρέχουν μια εξαιρετικά ανθεκτική βάση για την τοποθέτηση φακών μεγάλου μεγέθους και βάρους, όπως οι σούπερ-τηλεφακοί και οι φακοί που χρησιμοποιούνται για τη λήψη ταινιών.
Απόδοση πλήρους καρέ χωρίς πρόσθετο όγκο
Η α7 II διαθέτει πανίσχυρες δυνατότητες για τη δημιουργία ταινιών σε ένα σώμα με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε ταινίες με συναρπαστική ποιότητα εικόνας και ήχου και εντυπωσιακή θόλωση του φόντου, λεπτομέρειες εξαιρετικής καθαρότητας και υψηλό βαθμό ευαισθησίας που ζωντανεύει τις σκοτεινές σκηνές. Οι δυνατότητες όπως το Προφίλ εικόνας και οι λειτουργίες P/A/S/M επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τις δημιουργικές επιλογές σας.
Εικονοσκόπιο με εξαιρετικά σταθερή εικόνα
Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα σταθεροποίησης που προσφέρει η λειτουργία αντιστάθμισης της αστάθειας της μηχανής από το εικονοσκόπιο ή την οθόνη LCD κατά τη λήψη στατικών εικόνων, πατώντας το κουμπί του κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του ή μεγεθύνοντας την εικόνα, αλλά και κατά τη λήψη ταινιών μεταβαίνοντας στη λειτουργία ταινίας. Μπορείτε να κάνετε λεπτομερείς ρυθμίσεις στη σύνθεση του κάδρου και στην εστίαση με εξαιρετική σταθερότητα και χωρίς άγχος, ακόμα και κατά τη χρήση τηλεφακού ή φακού macro.
Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™ υψηλής αντίθεσης και ανάλυσης
Το εικονοσκόπιο προσφέρει εντυπωσιακή ορατότητα που διευκολύνει το χειρισμό χωρίς επιπλέον προβλήματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε με ακρίβεια τι θα εμφανίζεται στις τελικές εικόνες σας, καθώς απεικονίζει πιστά την επίδραση των διάφορων ρυθμίσεων της μηχανής. Επιπλέον, ένα προηγμένο οπτικό σύστημα 3 φακών εξασφαλίζει πλούσια διαβάθμιση τόνων και εξαιρετικά υψηλή αντίθεση.
Παρακολούθηση με κλείδωμα αυτόματης εστίασης
Η διατήρηση της εστίασης των κινούμενων θεμάτων πραγματοποιείται εύκολα, χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης, η οποία αναλύει ακόμα περισσότερες πληροφορίες της σκηνής και εξασφαλίζει τη χρήση του καλύτερου δυνατού σημείου AF για ομαλή, σταθερή αυτόματη εστίαση. Η δυνατότητα εντοπισμού και παρακολούθησης κινούμενων θεμάτων έχει βελτιωθεί σημαντικά, χάρη στην προηγμένη, αποκλειστική τεχνολογία ανάλυσης εικόνας της Sony.
Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή
Η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή διαχωρίζει επιλεκτικά την εικόνα σε περιοχές βάσει μοτίβων (π.χ., περιγράμματα, υφές και επίπεδες περιοχές όπως ο καθαρός ουρανός) και στη συνέχεια εφαρμόζει την πλέον κατάλληλη ρύθμιση μείωσης θορύβου για κάθε μία από αυτές, μειώνοντας σημαντικά το θόρυβο και επιτυγχάνοντας ένα νέο επίπεδο καθαρότητας.
Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή
Η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή διαχωρίζει επιλεκτικά την εικόνα σε περιοχές βάσει μοτίβων (π.χ., περιγράμματα, υφές και επίπεδες περιοχές όπως ο καθαρός ουρανός) και στη συνέχεια εφαρμόζει την πλέον κατάλληλη ρύθμιση μείωσης θορύβου για κάθε μία από αυτές, μειώνοντας σημαντικά το θόρυβο και επιτυγχάνοντας ένα νέο επίπεδο καθαρότητας.
Τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών και τεχνολογία μείωσης της περίθλασης
Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών επιτρέπει την απεικόνιση των λεπτομερειών με μεγαλύτερη πιστότητα και πιο ρεαλιστικές διαστάσεις, ενώ η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης περιορίζει την επίδρασή της για πιστή αναπαραγωγή των μικρών λεπτομερειών, ακόμα και κατά τη λήψη με μικρές ρυθμίσεις διαφράγματος.
Προφίλ εικόνας
Τελειοποιήστε την εμφάνιση των ταινιών πριν από τη λήψη, προσαρμόζοντας τις διαβαθμίσεις, το χρώμα και τις επιμέρους λεπτομέρειες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις προσαρμοσμένες παραμέτρους με άλλες ρυθμίσεις ως προφίλ, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 7 προφίλ για μετέπειτα χρήση.
Χρονοκώδικας/Bit χρήστη
Η λειτουργία αυτή παρέχει τη ρύθμιση "Λειτουργία κατά την εγγραφή" (Record Run) κατά την οποία ο χρονοκώδικας προχωράει μόνο όταν γίνεται εγγραφή, τη ρύθμιση "Ελεύθερη λειτουργία" (Free run) κατά την οποία ο χρονοκώδικας προχωράει είτε γίνεται εγγραφή είτε όχι, μια μέθοδο παράκαμψης καρέ και μια μέθοδο μη παράκαμψης καρέ. Όταν χρησιμοποιείται η ρύθμιση εξόδου HDMI καθαρού σήματος, η α7 II μπορεί επίσης να παρέχει έναν ενσωματωμένο χρονοκώδικα.
Ρύθμιση gamma S-Log2
Η αποκλειστική ρύθμιση gamma της Sony, η οποία είναι διαθέσιμη σε επαγγελματικές βιντεοκάμερες, δημιουργεί μεγαλύτερο δυναμικό εύρος κατά 1.300%, για ομαλότερη διαβάθμιση των χρωμάτων με μειωμένη υπερέκθεση (whiteout) και υποέκθεση (blackout). Μέσω της διαβάθμισης των χρωμάτων στο στάδιο της επεξεργασίας μετά τη λήψη, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εικόνα χαμηλού θορύβου και τις εξαιρετικά πλούσιες λεπτομέρειες, για να επιτύχετε διάφορα είδη έκφρασης.
Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος
Ο ακροδέκτης HDMI διευκολύνει τη μεταφορά σημάτων ταινίας Full HD σε πραγματικό χρόνο σε μια εξωτερική οθόνη, για προβολή και ακρόαση περιεχομένου σε μεγάλη οθόνη με εξαιρετική ακρίβεια. Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζει την εγγραφή ταινιών χωρίς συμπίεση σε εξωτερικό εξοπλισμό εγγραφής και επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινίας με απενεργοποιημένη τη λειτουργία εμφάνισης των πληροφοριών λήψης.
PlayMemories Camera Apps™ www.sony.net/pmca
Η συναρπαστική νέα υπηρεσία λήψης εφαρμογών, PlayMemories Camera Apps9, σας επιτρέπει να προσθέτετε νέες λειτουργίες στις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες της μηχανής σας, για ακόμα μεγαλύτερη φωτογραφική έκφραση ανάλογα με τις δικές σας δημιουργικές ανάγκες.
Σύστημα και επικάλυψη προστασίας από τη σκόνη
Για να διατηρείτε πεντακάθαρες τις φωτογραφίες σας, μια ειδική επίστρωση στην επιφάνεια του οπτικού φίλτρου αποτρέπει την προσκόλληση ξηρών και υγρών σωματιδίων σκόνης κατά την αλλαγή φακών. Παράλληλα, ένας μηχανισμός προστασίας από τη σκόνη προκαλεί δονήσεις με υψηλή ταχύτητα όταν επιλέγετε τη λειτουργία καθαρισμού, απομακρύνοντας τα σωματίδια που έχουν προσκολληθεί στο φίλτρο.
Σύνδεση σε smartphone και tablet με ένα άγγιγμα!
Μεταφέρετε άμεσα μια φωτογραφία ή ταινία MP4 σε smartphone ή tablet Android™ τοποθετώντας την απλώς επάνω στην α7 II, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi® και τη λειτουργία NFC™ (Near Field Communication - Επικοινωνία κοντινού πεδίου)7. Αν ακουμπήσετε την κινητή συσκευή σας στη μηχανή, ενεργοποιείται επίσης η εφαρμογή Smart Remote Control, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε την ελευθέρωση του κλείστρου της μηχανής από το smartphone ή το tablet σας.
Μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ
Η λειτουργία αυτή συνδυάζει τέσσερις λήψεις με σημαντική μείωση του θορύβου και αύξηση της ευαισθησίας, επιτρέποντας τη λήψη σκοτεινών σκηνών χωρίς τρίποδο ή φλας. Η θόλωση από την αστάθεια της μηχανής μειώνεται επίσης σημαντικά, ενώ αυξάνεται το επίπεδο της αντίθεσης και της λεπτομέρειας.
MPN:
ILCE7M2KB.CEC
Body or Kit:
 • Kit (Body & Lens)
Sensor Size:
 • Full Frame
Swivel/Tilt LCD:
 • Yes
Viewfinder:
 • Yes
Χρώμα:
 • Black
Ανάλυση:
 • 24 Mpx
Κάρτα Μνήμης:
 • SDHC/SDXC
Είσοδο Μικροφώνου:
 • Yes
Video Resolution:
 • HD 1080
Εξοπλισμός:
 • Wi-Fi
 • NFC
Εγγύηση:
36 Μήνες
Πάροχος Εγγύησης:
Ελληνική Αντιπροσωπεία
   
  Μέγεθος και βάρος  
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) 126,9 x 95,7 x 59,7 mm
Βάρος 556 g (μόνο το σώμα) / 599 g (με μπαταρία και μέσα)
  Wi-Fi®  
Ασύρματη συνδεσιμότητα και δυνατότητες δικτύου Wi-Fi®
Λειτουργία NFC με ένα άγγιγμα
Εφαρμογές κάμερας με δυνατότητα λήψης
  Φακός  
Τοποθέτηση φακού E-mount
Συμβατότητα φακού Φακοί E-mount της Sony
  Αισθητήρας  
Τύπος αισθητήρα 35 mm
Τύπος αισθητήρα Αισθητήρας πλήρους καρέ EXMOR® CMOS 35 mm (35,8 x 23,9 mm)
Πραγματικά pixel 24,3MP
Αριθμός pixel (συνολικά) 2.359.296 κουκίδες
Αναλογία πλευρών αισθητήρα εικόνας 3:2
Προστασία από τη σκόνη ΝΑΙ
  Ζουμ  
Ψηφιακό ζουμ (φωτογραφία) Πλήρες καρέ 35 mm: APS-C έως 8x: έως 8x
Ψηφιακό ζουμ (βίντεο) Πλήρες καρέ 35 mm: Περίπου 4x. APS-C: Περίπου 4x.
   
  Εγγραφή (φωτογραφίες)  
Μέγεθος εικόνας (pixel), 3:2 Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 4000 (24M), M: 3936 x 2624 (10M), S: 3008 x 2000 (6,0M)
 
APS-C L: 3936 x 2624 (10M), M: 3008 x 2000 (6,0M), S: 1968 x 1312 (2,6M)
Μέγεθος εικόνας (pixel), 16:9 Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 3376 (20M), M: 3936 x 2216 (8,7M), S: 3008 x 1688 (5,1M)
 
APS-C L: 3936 x 2216 (8,7M), M: 3008 x 1688 (5,1M), S: 1968 x 1112 (2,2M)
Μέγεθος εικόνας, Sweep Panorama Ευρεία: οριζόντια 12.416 x 1.856 (23M), κατακόρυφα 5.536 x 2.160 (12M)
 
Τυπικό: οριζόντια 8.192 x 1.856 (15M), κατακόρυφα 3.872 x 2.160 (8,4M)
Λειτουργίες ποιότητας εικόνας RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard
Εφέ εικόνας Ποστεροποίηση (Έγχρωμο)
Ποστεροποίηση (Α/Μ)
Ποπ χρώματα
Ρετρό φωτογραφία
Μερικό χρώμα (R/G/B/Y)
Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης
Toy Camera (Κανονικό/ψυχρό/θερμό/πράσινο/ματζέντα)
Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι
Ρυθμίσεις στυλ δημιουργικού Τυπικό
Ζωντάνια
Ουδέτερο
Clear
Βαθύ
Φως
Πορτραίτο
Τοπίο
Ηλιοβασίλεμα
Νυχτερινή σκηνή
Φθινοπωρινά φύλλα
Ασπρόμαυρο
Σέπια
 
Style Box
Λειτουργίες δυναμικού εύρους Απενεργοποίηση
Βελτιστοποίηση δυναμικού εύρους (Αυτόματο/Επίπεδο (1-5))
Αυτόματο υψηλό δυναμικό εύρος (Διαφορά αυτόματης έκθεσης, Επίπεδο διαφοράς έκθεσης (βήμα 1-6 EV, 1,0 EV))
  Εγγραφή (βίντεο)  
Φορμά εγγραφής (ταινία) AVCHD 2.0 / MP4 / XAVC S (έως 1920 x 1080/60p 50Mbps)
https://www.one.sony-europe.com/DealerNet/image/bdy/icoMinus.gif
Συμπίεσης βίντεο
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264
MP4: MPEG-4 AVC/H.264
Φορμά εγγραφής ήχου AVCHD / MP4 / XAVC S
Άλλες λειτουργίες βίντεο Ένδειξη στάθμης ήχου, Στάθμη εγγραφής ήχου, Αυτόματο αργό κλείστρο, Πληροφορίες HDMI®. Ενδείξεις (επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης), Χρονοκώδικας/Bit χρήστη, Διπλή εγγραφή χρήστη, Αυτόματο αργό κλείστρο, Έλεγχος εγγραφής
  Λήψη  
Ανίχνευση προσώπου Ενεργοποίηση/ενεργοποίηση (εγγραφή προσώπου)/Απενεργοποίηση
Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας Στατικές εικόνες/Ταινίες: Περίπου 2x
Αντιστάθμιση φακού Περιφερειακή σκίαση, χρωματική απόκλιση, παραμόρφωση
  Μέσα αποθήκευσης  
https://www.one.sony-europe.com/DealerNet/image/bdy/icoMinus.gif
Συμβατά μέσα εγγραφής
Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I)
  Ισορροπία λευκού  
Λειτουργίες ισορροπίας λευκού Αυτόματη ισορροπία λευκού, Φως ημέρας, Σκιά, Συννεφιά, Λυχνία πυρακτώσεως, Λυχνία φθορισμού (Θερμό λευκό/Ψυχρό λευκό/Λευκό φως ημέρας/Φως ημέρας), Φλας, Θερμοκρασία χρώματος (2500 έως 9900K) και φίλτρο χρώματος (G7 έως M7: 15 βήματα, A7 έως B7: 15 βήματα), Προσαρμοσμένη, Υποβρύχια
Μικρορύθμιση AWB G7 έως M7 (15 βήματα), A7 έως B7 (15 βήματα)
Οριοθέτηση έκθεσης (Bracketing) 3 καρέ, δυνατότητα επιλογής Υψ/Χαμ
  Εστίαση  
Τύπος εστίασης Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης/Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)
Αισθητήρας εστίασης Αισθητήρας Exmor® CMOS
Σημείο εστίασης Πλήρες καρέ 35 mm: 117 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης)
APS-C: 99 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης) / 25 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)
Εύρος ευαισθησίας εστίασης EV-1 έως EV20 (ισοδυναμία με ISO100, με προσαρτημένο φακό F2.0)
Λειτουργία αυτόματης εστίασης Αυτόματη εστίαση μίας λήψης (AF-S), Συνεχής αυτόματη εστίαση (AF-C), Άμεση μη αυτόματη εστίαση (DMF), Χειροκίνητη εστίαση
Περιοχή εστίασης Ευρεία (117 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης), 25 σημεία (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης))
Ζώνη
Kέντρο
Ευέλικτο σημείο (S/M/L)
Κλείδωμα αυτόματης εστίασης (Ευρεία/Ζώνη/Κέντρο/Ευέλικτο σημείο (S/M/L))
AF Illuminator Ναι (με ενσωματωμένη λυχνία τύπου LED)
Εύρος φωτισμού αυτόματης εστίασης Περίπου 0,3 m - περίπου 3,0 m (με προσαρτημένο φακό FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS)
  Έκθεση  
   
Τύπος μέτρησης Μέτρηση αξιολόγησης 1200 ζωνών
Αισθητήρας μέτρησης Αισθητήρας Exmor® CMOS
Ευαισθησία μέτρησης EV -1 έως EV 20 (ισοδυναμία με ISO 100, με προσαρτημένο φακό F2.0)
Λειτουργία μέτρησης Πολλαπλών τμημάτων, Κεντροβαρής, Σημείου
Λειτουργίες έκθεσης AUTO (iAUTO, Superior Auto), Προγράμματα AE (P), Προτεραιότητα διαφράγματος (A), Προτεραιότητα ταχύτητας κλείστρου (S), Χειροκίνητο (M), Επιλογή σκηνής, Sweep Panorama, Ταινία
Οριοθέτηση αυτόματης έκθεσης (AE) Συνεχής/Οριοθέτηση: Μεμονωμένη λήψη, με βήματα 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV και δυνατότητα επιλογής 3/5 καρέ
Κλείδωμα AE Κλείδωμα με το πάτημα του πλήκτρου κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του. Διατίθεται με κουμπί κλειδώματος ΑΕ. (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αυτόματο)
Ευαισθησία ISO ISO 50–25600
  Εικονοσκόπιο  
Τύπος εικονοσκοπίου Ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο (έγχρωμο) τύπου 0,5"
Έλεγχος φωτεινότητας (εικονοσκόπιο) Αυτόματα/Χειροκίνητα (5 βήματα μεταξύ -2 και +2)
Κάλυψη πεδίου 100%
Μεγέθυνση Περίπου 0,71x (με φακό 50mm στο άπειρο, -1m)
Ρύθμιση διόπτρας -4,0 έως +3,0 m
Σημείο ματιού Περίπου 27 mm από τον προσοφθάλμιο φακό, 22 mm από το πλαίσιο της οπής ανίχνευσης στο -1 mstyle name="sup"-1/style (πρότυπο CIPA)
  Οθόνη LCD  
Τύπος οθόνης TFT LCD τύπου 3,0"
Συνολικός αριθμός κουκκίδων 1.228.800 κουκκίδες
Έλεγχος φωτεινότητας (LCD) Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather
Μεγέθυνση εστίασης Πλήρες καρέ 35 mm: APS-C 5,9x, 11,7x: 3,8x, 7,7x
Peaking στη μεγέθυνση εστίασης Ναι (Ρύθμιση επιπέδου: Υψηλό/Μεσαίο/Χαμηλό/Απενεργοποίηση, Χρώμα: Λευκό/Κόκκινο/Κίτρινο)
  Κλείστρο  
Ταχύτητα κλείστρου Στατικές εικόνες: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία
Βίντεο: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3), έως και 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία αυτόματου αργού κλείστρου)
Εφέ αντιστάθμισης 4,5 βήματα (βάσει προτύπου CIPA. Μόνο αστάθεια κλίσης/εκτροπής. Με τοποθετημένο το φακό Sonnar T* FE 55mm F1.8 ZA. Απενεργοποιημένη μείωση θορύβου παρατεταμένης έκθεσης.)
  Φλας  
Έλεγχος φλας Προ-φλας TTL
Αντιστάθμιση φλας +/-3,0 EV (εναλλαγή μεταξύ βημάτων 1/3 και 1/2 EV)
https://www.one.sony-europe.com/DealerNet/image/bdy/icoMinus.gif
Λειτουργίες φλας
Απενεργοποίηση
Αυτόματο φλας
Φλας συμπλήρωσης
Αργός συγχρονισμός
Οπίσθιος συγχρονισμός
Μείωση κόκκινων ματιών (ενεργό/ανενεργό, επιλέξιμο)
Ασύρματα ακουστικά
Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας
https://www.one.sony-europe.com/DealerNet/image/bdy/icoMinus.gif
Συμβατότητα με εξωτερικό φλας
Φλας συστήματος Sony α συμβατό με την υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων. Συμβατότητα του φλας με την υποδοχή αξεσουάρ με αυτόματο κλείδωμα με σύνδεση του προσαρμογέα υποδοχής
Κλείδωμα επιπέδου έκθεσης φλας ΝΑΙ
   
Συνεχείς λήψεις 5 fps (στη λειτουργία συνεχούς λήψης υψηλής ταχύτητας)
   
  NFC™ ΝΑΙ
  Διασύνδεση Μαζική αποθήκευση, MTP, τηλεχειρισμός μέσω υπολογιστή
  Σύνδεση micro HDMI® (τύπου D), BRAVIA® Sync (μενού σύνδεσης), PhotoTV HD, αναπαραγωγή φωτογραφιών 4K
   
Διασύνδεση με υπολογιστή Υποδοχή Multi/Micro USB
Έξοδος HD Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων
Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων  
Στερεοφωνικό μίνι βύσμα
Μίνι βύσμα ακουστικών
Υποδοχή κατακόρυφης λαβής
Υποδοχή μικροφώνου (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή ακουστικών (στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5 mm), Υποδοχή κατακόρυφης λαβής
 
  Ήχος Ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή ECM-XYST1M / XLR-K1M (πωλούνται ξεχωριστά)
  Ενσωματωμένο, μονοφωνικό
   
  Εκτύπωση Exif Print, Print Image Matching III, ρύθμιση DPOF
   
Παρεχόμενη μπαταρία Πακέτο επαναφορτιζόμενων μπαταριών NP-FW50 σειράς W
Διάρκεια μπαταρίας (CIPA, φωτογρ.) Έως 350 λήψεις
Διάρκεια μπαταρίας (CIPA, βίντεο) Πραγματική: Περίπου 60 λεπτά με εικονοσκόπιο, περίπου 65 λεπτά με οθόνη LCD (πρότυπο CIPA)
 
Συνεχής: Περίπου 100 λεπτά με εικονοσκόπιο, περίπου 100 λεπτά με οθόνη LCD (πρότυπο CIPA)
Εξωτερική τροφοδοσία Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC-PW20 (προαιρετικά)

 

 • ILCEA7M2 Σώμα
 • SEL2870
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50
 • Θήκη φακού
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
 • Κάλυμμα φακού
 • Κάλυμμα φακού πίσω
 • Καλώδιο micro USB
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Λουράκι ώμου
 • Τροφοδοτικό AC