Sony ILCE-A7R M3 Body (-300 ευρώ Trade In Bonus)

P9099
2,899.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 3,199.00
Έκπτωση : 300.00 (9%)
Πόντοι επιβράβευσης: 290 πόντοι
+
Στο wish list
 • Sensor Size: Full Frame
 • Swivel/Tilt LCD: Yes
 • Viewfinder: Yes
 • Ανάλυση: 42 Mpx
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Video Resolution: 4K
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi
Δείτε όλα τα προϊόντα

Υπολογισμός δόσεων

 Έως 12 άτοκες δόσεις
+
1 × 2,899.00 = 2,899.00
Άμεσα Διαθέσιμο
12 Μήνες εγγύηση
Δωρεάν μεταφορικά

Περιγραφή

Καλωσορίσατε σε έναν νέο κόσμο απεικόνισης με ακόμα πιο βελτιωμένη ανάλυση, ευαισθησία, δυναμικό εύρος, ταχύτητα επεξεργασίας και απόκριση λήψης.

Έμπνευση για απόλυτη δημιουργία

Καλωσορίσατε σε έναν νέο κόσμο απεικόνισης με ακόμα πιο βελτιωμένη ανάλυση, ευαισθησία, δυναμικό εύρος, ταχύτητα επεξεργασίας και απόκριση λήψης. Η α7R III ενσωματώνει την επαγγελματική λειτουργικότητα σε ένα ανθεκτικό, μικρών διαστάσεων σώμα, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία, για να τραβάτε εκπληκτικές λήψεις σε κάθε περίσταση. Με τόση ισχύ, ακρίβεια και δυναμικό στη διάθεσή σας, μπορείτε να αποτυπώνετε μοναδικές εμπειρίες ζωής.

Μια πύλη σε αόρατους κόσμους

Μία πύλη σε αόρατους κόσμους

Ένας επεξεργαστής εικόνας 42,4 ενεργών MP (κατά προσέγγιση) και ένας βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνας μπορούν να υποστηρίξουν απεικόνιση αφάνταστα υψηλών απαιτήσεων.

Αδράξτε τις στιγμές με ακρίβεια

Αδράξτε τις στιγμές με ακρίβεια

Η δύο φορές πιο αποτελεσματική παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, ακόμα και στις συνεχείς λήψεις σε έως και 10 fps, προάγει την εξέλιξη της σταθερής και ιδιαίτερα γρήγορης απόδοσης της φωτογραφικής μηχανής.

Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου

Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου

Η εξαιρετικά βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια εστιάζει και παρακολουθεί τα μάτια με υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα, ακόμα και όταν το θέμα κινείται, κοιτάζει κάτω και μακριά ή φωτίζεται από πίσω.

Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο

Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο

Το πρότυπο SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 με βύσμα USB Type-C™ προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένης μεταφοράς δεδομένων σε υπολογιστή, για ομαλή διαχείριση μεγάλων αρχείων δεδομένων σε φορμά RAW.

Διαφορετική διάσταση ανάλυσης

Διαφορετική διάσταση ανάλυσης

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel αποδίδουν συναρπαστική ανάλυση, πιστότητα χρωμάτων και αναπαραγωγή υφής, αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα του θέματος και του περιβάλλοντος.

Πιο ρεαλιστικές ταινίες

Πιο ρεαλιστικές ταινίες

Η τεχνολογική καινοτομία που υποστηρίζει εικόνες 4K HDR με υψηλή ανάλυση, μεγάλο δυναμικό εύρος και διευρυμένη γκάμα χρωμάτων δημιουργεί ταινίες με συναρπαστική υπόσταση.

Αναπαράσταση σκηνών με απόλυτη λεπτομέρεια

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας έχει εξελιχθεί, για να αποδίδει υψηλή ανάλυση και χαμηλό θόρυβο σε μεγαλύτερο εύρος ISO. Η φωτογραφική μηχανή αναπαριστά την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος σε κάθε σκηνή, καθώς και την υφή των λεπτομερειών.

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R CMOS 42,4 MP

Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R™ CMOS 42,4 MP

Ο φακός με οπίσθιο φωτισμό και σχεδιασμό πάνω στο τσιπ του Exmor R αυξάνει την ευαισθησία στο φως και παρέχει δυναμικό εύρος, παρά την υψηλή του ανάλυση στα 42,4 MP.

Εξαιρετικά βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας

Εξαιρετικά βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας

Το νέο LSI εμπρόσθιου άκρου και ο BIONZ X™ αυξάνουν την ταχύτητα επεξεργασίας και συνεργάζονται με τον Exmor R™ αποδίδοντας δυναμικό εύρος έως και 15 θέσεων σε χαμηλή ευαισθησία ISO για στατικές εικόνες, ενεργοποιώντας πιο πλούσια χρωματική έκφραση.

Μεγάλο τυπικό εύρος ISO 100-32000

Μεγάλο τυπικό εύρος ISO 100-32000

Το τυπικό εύρος ISO επεκτάθηκε στο ISO 100-32000 (με δυνατότητα επέκτασης στο ISO 50-102400) και ο θόρυβος έχει μειωθεί κατά μια ολόκληρη θέση στο εύρος μεσαίας ευαισθησίας.

Έξοδος σε RAW 14 bit για πλούσιες διαβαθμίσεις

Έξοδος σε RAW 14 bit για πλούσιες διαβαθμίσεις

Το φορμά RAW 14 bit έχει πλούσιο χρώμα, από φωτεινούς τόνους μέχρι σκιές και διατίθεται και σε αθόρυβη ή συνεχή λειτουργία.

Ισχυρή, ελαφριά, αξιόπιστη σχεδίαση που σας πάει πιο μακριά

Το υψηλής ανάλυσης Quad-VGA OLED Tru-Finder προσφέρει φυσική, υψηλής ακρίβειας εικόνα στο εικονοσκόπιο. Τα λειτουργικά πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού εικονοσκοπίου, όπως η υψηλή ορατότητα στο σκοτάδι και η δυνατότητα αυτόματης εστίασης κατά τη χρήση μεγεθυμένης προβολής, ενισχύονται ακόμα περισσότερο για αξιόπιστη υποστήριξη λήψεων. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το μικρό, ελαφρύ σώμα της α7R III είναι αρκετά ανθεκτικό για βαριά χρήση.

 • Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο
 • Εξαιρετική αξιοπιστία

Συνεχής λήψη έως και 10 fps

Αποτυπώστε μια στιγμιαία κίνηση με συνεχή λήψη έως και σε 10 fps με παρακολούθηση AF/AE. Το υπέρογκο μέγεθος δεδομένων απεικόνισης των 42,4 MP διατηρεί υψηλή ποιότητα εικόνας, προσφέροντας σας ένα πλεονέκτημα κατά τη δημιουργική περικοπή.

Απολαύστε απόλυτα αθόρυβες συνεχείς λήψεις

Απολαύστε απόλυτα αθόρυβες συνεχείς λήψεις

Αυτή η φωτογραφική μηχανή προσφέρει αθόρυβη λήψη σε έως και 10 fps με παρακολούθηση AF/AE. Η ησυχία είναι κρίσιμης σημασίας στις λήψεις άγριας φύσης, όπου ακόμα και ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να στοιχίσει την απώλεια της ιδανικής λήψης.

Αυτόματη εστίαση με δραματικά βελτιωμένη απόδοση

Η απόδοση της αυτόματης εστίασης βελτιώνεται μέσω της βέλτιστης εφαρμογής της αυτόματης εστίασης που χρησιμοποιήθηκε στις α9. Έτσι, μόλις η α7R III αιχμαλωτίσει ένα άγριο ζώο που κινείται απρόβλεπτα, δεν θα το αφήσει να ξεφύγει εύκολα.

Ολική κάλυψη γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης

Ολική κάλυψη γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης

Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο 68% περίπου του πλάτους και του ύψους της περιοχής εικόνας μαζί με τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης προσφέρουν εστίαση που διαφορετικά θα ήταν αδύνατη.

Έως και 2x ταχύτερη (κατά προσέγγιση) απόκριση εστίασης

Έως 2x ταχύτερη (περίπου) απόκριση εστίασης

Χάρη στη βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση με πολύ καλύτερη απόκριση, η ταχύτητα της αυτόματης εστίασης είναι σχεδόν διπλάσια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Βελτιωμένη παρακολούθηση AF σχεδόν επί 2

Βελτιωμένη παρακολούθηση AF σχεδόν επί 2

Ο αλγόριθμος αυτόματης εστίασης της α9 προφέρει σχεδόν διπλάσιας ακρίβειας παρακολούθηση αυτόματης εστίασης, για συνεχείς λήψεις, ακόμα και σε περίπλοκη ή ξαφνική κίνηση.

Αξιόπιστη αυτόματη εστίαση, σε φωτεινότητα έως και EV-3

Αξιόπιστη αυτόματη εστίαση, σε φωτεινότητα έως και EV-3

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης συνεισφέρουν στην αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα έως και EV-3, για πιο αξιόπιστη αυτόματη εστίαση στις σκοτεινές σκηνές.

Μην χάνετε ποτέ ούτε στιγμή

Νέο ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής, κουμπί AF-ON και λειτουργίες εστίασης με αφή, για γρήγορη και εύκολη λειτουργία εστίασης. Με ενσωματωμένες διπλές υποδοχές και συμβατή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100 μεγάλης χωρητικότητας, η α7R III επίσης διασφαλίζει λήψεις με πολύ λιγότερες διακοπές, καθώς δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε μέσα και μπαταρία το ίδιο συχνά.

Τραβήξτε έως και 76 εικόνες χωρίς διακοπή

Τραβήξτε έως και 76 εικόνες χωρίς διακοπή

Τραβήξτε έως και 76 εικόνες σε συμπιεσμένη μορφή RAW ή JPEG σε μια συνεχόμενη λήψη ριπής Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε με αυτοπεποίθηση στη λήψη ριπής, χωρίς περισπασμούς.

Δύο υποδοχές πολυμέσων, υποστήριξη UHS-II

Δύο υποδοχές πολυμέσων, υποστήριξη UHS-II

Με δύο υποδοχές πολυμέσων εκ των οποίων και μία συμβατή με UHS-II για γρήγορη εγγραφή, η α7R III μπορεί να πραγματοποιεί ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή, να διαχωρίζει δεδομένα RAW/JPEG και εικόνων/ταινιών και να αντιγράφει από κάρτα σε κάρτα.

Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας

Η α7R III μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μπαταρία NP-FZ100 με περίπου 2,2 μεγαλύτερη χωρητικότητα από την μπαταρία NP-FW50. Οι θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB επιτρέπουν τη σύνδεση εξωτερικών μπαταριών για παρατεταμένο χρόνο λήψης.

Λειτουργία βαθμολογίας

Λειτουργία βαθμολογίας

Με τη λειτουργία βαθμολογίας, μπορείτε να βαθμολογείτε τις αποθηκευμένες στατικές εικόνες με 1 έως 5 αστέρια. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αναπαραγωγής για να εκτελέσετε τη λειτουργία, εάν την έχετε αντιστοιχίσει σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί.

Ομαδοποίηση προβολής για συνεχείς λήψεις

Ομαδοποίηση προβολής για συνεχείς λήψεις

Μια σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε λειτουργία συνεχόμενης λήψης μπορεί να προβληθεί κατά ομάδες, η προβολή ευρετηρίου αναπαραγωγής έχει βελτιωθεί και οι ομάδες συνεχόμενων λήψεων μπορούν να διαγραφούν ή να προστατευτούν στη στιγμή.

My Menu: πιο γρήγορα στα αγαπημένα σας

My Menu: πιο γρήγορα στα αγαπημένα σας

Καταχωρήστε έως και 30 στοιχεία μενού που χρησιμοποιείτε συχνά στο νέο My Menu για άμεση ανάκληση. Δημιουργήστε και εξατομικεύστε το ιδανικό εύχρηστο μενού όπως εσείς το θέλετε.

Νέες δυνατότητες λήψης πορτραίτου

Αυτόματη εστίαση στα μάτια με διπλάσια απόδοση

Στην α7R III, η αυτόματη εστίαση στα μάτια εξελίσσεται, με δύο φορές πιο άμεσο, αποτελεσματικό εντοπισμό και παρακολούθηση ματιών, ακόμα και κατά τη λήψη πορτραίτου με κινούμενο θέμα.

Ακόμα και σε μερικώς κρυμμένο πρόσωπο

Ακόμα και σε μερικώς κρυμμένο πρόσωπο

Ακόμα και με το βλέμμα προς τα κάτω

Ακόμα και με το βλέμμα προς τα κάτω

ακόμα και στο σκοτάδι

Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας: πιο ελεύθερες λήψεις

Χάρη στο βελτιωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες της φωτογραφικής μηχανής, κάθε φορά που θέλετε να κινηθείτε και να τραβάτε χωρίς περιορισμούς, μπορείτε να βασίζεστε στη φορητότητα και την απόδοση υψηλής ανάλυσης της α7R III, για να επικεντρώνεστε στο θέμα σας, χωρίς να ανησυχείτε για τα διάφορα είδη θόλωσης από την αστάθεια της μηχανής.

Αντιστάθμιση πρόνευσης και εκτροπής

Αντιστάθμιση πρόνευσης και εκτροπής

Αντιστάθμιση οριζόντιας/κατακόρυφης μετατόπισης

Αντιστάθμιση οριζόντιας/κατακόρυφης μετατόπισης

Αντιστάθμιση περιστροφής

Αντιστάθμιση περιστροφής

Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων στο σώμα

Οι νέοι γυροσκοπικοί αισθητήρες/αλγόριθμοι σταθεροποίησης μονάδας προσφέρουν αύξηση 5,5 θέσεων. Αντισταθμίζονται πέντε τύποι αστάθειας —κραδασμοί αστάθειας σε γωνία (κλίση/εκτροπή), μετατόπιση στον X/Y και κραδασμοί περιστροφής (περιστροφή).Σταθεροποίηση οπτικής εικόνας 5 αξόνων στο σώμα

Ομαλή ροή εργασίας στο στούντιο

Υψηλή συνδεσιμότητα για επαγγελματική ροή εργασίας

Η α7R III περιλαμβάνει USB 3.1 Gen 1 συμβατό με θύρα USB Type-C™ και ακροδέκτες συγχρονισμού που δίνουν στη φωτογραφική μηχανή τη δυνατότητα να συνδέεται απευθείας με εξωτερικές συσκευές χωρίς καθυστέρηση. Αυτές οι συνδέσεις προσφέρουν πιο ομαλή και άνετη ροή εργασιών, ακόμα και για τη φωτογράφιση σε στούντιο όπου χρησιμοποιείται μεταφορά σε υπολογιστή ή φλας.

USB 3.1 Gen 1 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων

USB 3.1 Gen 1 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων

Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε τις λήψεις σε υπολογιστή, για ομαλό χειρισμό των μεγάλων αρχείων εικόνων σε φορμά RAW, γρήγορη προβολή των εικόνων σε υπολογιστή και συνεχή λήψη, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση στη μεταφορά αρχείων.

Διαθέσιμος ακροδέκτης συγχρονισμού

Διαθέσιμος ακροδέκτης συγχρονισμού

Περιλαμβάνεται τυπικός ακροδέκτης συγχρονισμού για εύκολο συγχρονισμό με τις μονάδες φλας για στούντιο και άλλο εξωτερικό εξοπλισμό φωτισμού.

MPN:
ILCE7RM3B.CEC
Body or Kit:
 • Body Only
Sensor Size:
 • Full Frame
Swivel/Tilt LCD:
 • Yes
Viewfinder:
 • Yes
Χρώμα:
 • Black
Ανάλυση:
 • 42 Mpx
Κάρτα Μνήμης:
 • SDHC/SDXC
Είσοδο Μικροφώνου:
 • Yes
Video Resolution:
 • 4K
Εξοπλισμός:
 • Wi-Fi
Εγγύηση:
12 Μήνες
Πάροχος Εγγύησης:
Ελληνική Αντιπροσωπεία
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Full Frame Mirrorless με δυνατότητα αλλαγής φακού
Αισθητήρας-Επεξεργαστής
Τεχνολογία αισθητήρα BSI-CMOS
Μέγεθος αισθητήρα Full frame (35.8 x 23.9 mm)
Ανάλυση αισθητήρα 7974 x 5316 (42.4 megapixels)
Επεξεργαστής Bionz X
ISO 100-32000
Ταχύτητα λήψης 10 καρέ το δευτερόλεπτο
Manual ρυθμίσεις Ναι (P, A, S, M)
Υποστήριξη RAW Ναι
Σημεία εστίασης 399 ανίχνευσης φάσης + 425 ανίχνευσης αντίθεσης
Σταθεροποιητής Ναι, πέντε αξόνων, 5.5 stops
Οφθαλμοσκόπιο-Οθόνη
Οφθαλμοσκόπιο Ηλεκτρονικό
Ανάλυση οφθαλμοσκοπίου 3.688.400 dots
Κάλυψη κάδρου 100%
Μεγέθυνση 0.78x
Μέγεθος οθόνης 3″
Οθόνη αφής Ναι
Δυνατότητα αλλαγής θέσης της οθόνης Ναι
Ανάλυση οθόνης 1.440.000 dots
Flash
Τύπος Flash Εξωτερικό
Λήψη video
Format αρχείου XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264
Ανάλυση XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p, 100 M), 3840 x 2160 (25p, 60 M) XAVC S HD: 1920 x 1080 (100p, 100 M), 1920 x 1080 (100p, 60 M), 1920 x 1080 (50p, 50 M), 1920 x 1080 (25p, 50 M), 1920 x 1080 (50p, 25 M), 1920 x 1080 (25p, 16 M) AVCHD: 1920 x 1080 (50i, 24 M, FX), 1920 x 1080 (50i, 17 M, FH)
Ενσωματωμένο μικρόφωνο Stereo
Ηχείο Mono
Υποδοχή εξωτερικού μικροφώνου Ναι
Υποδοχή ακουστικών Ναι
   
Συνδεσιμότητα
USB USB 3.1
HDMI Ναι
WiFi Ναι
NFC Ναι
Bluetooth Ναι
Άλλα στοιχεία
Διπλή υποδοχή κάρτας μνήμης Ναι
Τύπος κάρτας μνήμης SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Duo/Pro Duo/Pro-HG Duo
Τύπος μπαταρίας Λιθίου, NP-FZ100
Αυτονομία μπαταρίας 530 λήψεις ή 100 λεπτά video
GPS Όχι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος(με μπαταρία) 657 γραμ.
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) 126.9x95.6x73.7 χιλιοστά

 • Sony A7RM3
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
 • Προστατευτικό καλωδίων
 • Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1
 • Λουράκι ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο USB Type-C™
[Εξαντλημένο]
[Εξαντλημένο]
1.00
1.00
1.00
2.00
3.00
3.00
4.00
4.00
4.00
4.00