Sony FDR-AX700 4K Ultra HD Videocamera σε 12 Άτοκες Δόσεις

P9080
1,726.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 1,999.00
Έκπτωση : 273.00 (14%)
Πόντοι επιβράβευσης: 173 πόντοι
+
Στο wish list
 • Video Specs: 4K
 • Sensor size: 1''
 • Projector : No
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Εγγύηση: 12 Μήνες
Δείτε όλα τα προϊόντα

Υπολογισμός δόσεων

 Έως 12 άτοκες δόσεις
+
1 × 1,726.00 = 1,726.00
Άμεσα Διαθέσιμο
12 Μήνες εγγύηση
Δωρεάν μεταφορικά

Περιγραφή

Handycam® 4K με γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση.

Σχεδιασμένη για επαγγελματικές επιδόσεις και ευκολία χρήσης, η FDR-AX700 αποτυπώνει κάθε θέμα με ρεαλισμό βίντεο ποιότητας 4K HDR (HLG), χάρη στη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση και σε άλλες δυνατότητες επαγγελματικής κατηγορίας.

 • Η γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση ακολουθεί ακόμα και ταχέως κινούμενα θέματα
 • Εγγραφή σε 4K HDR (HLG) για περισσότερη λεπτομέρεια, φωτεινότητα και χρώμα
 • Ευέλικτος χειρισμός και εγγραφή για πιο δημιουργικές παραγωγές

  Ποιότητα ταινίας 4K HDR (HLG)
  Η τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) φέρνει την οπτική επανάσταση στην οθόνη, αποκαλύπτοντας πολύ μεγαλύτερες περιοχές χρώματος και φωτεινότητας για εξαιρετική ποιότητα εικόνων 4K υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής Hybrid Log-Gamma (HLG), με την FDR-AX700 μπορείτε να απολαμβάνετε αμέσως και χωρίς επιπλέον επεξεργασία εικόνες HDR, συνδέοντας απλώς τη φωτογραφική μηχανή σε μια τηλεόραση Sony συμβατή με HLG μέσω καλωδίου USB.

  XAVC S για εγγραφή με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit
  Το φορμά XAVC S χρησιμοποιείται για εγγραφή 4K και HD. Οι υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης bit έως 100 Mbps για εγγραφή 4K και έως 50 Mbps για Full HD εξασφαλίζουν εξαιρετικά λεπτομερείς ταινίες, με ελάχιστο θόρυβο συμπίεσης. Εφόσον η εγγραφή στα 100 Mbps είναι δυνατή ακόμα και στον πιο υψηλό ρυθμό των 120 fps σε Full HD, μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας αλληλουχίες σε αργή κίνηση κατά τη μετεπεξεργασία.

  Αισθητήρας Exmor RS™ CMOS τύπου 1,0
  Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας Stacked CMOS τύπου 1,0 14,2 megapixel (πραγματική ανάλυση) εξασφαλίζει πανέμορφα εφέ αποεστίασης (bokeh) φόντου και ανώτερη ευαισθησία για την αποτύπωση εικόνων υψηλής ποιότητας με λιγότερο θόρυβο, ακόμα και συνθήκες με χαμηλό ή έντονο φωτισμό. Αυτός ο αισθητήρας διαθέτει 273 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης που καλύπτουν με μεγάλη πυκνότητα περίπου το 84% της περιοχής της εικόνας, για να παρακολουθείτε με ακρίβεια τα θέματα σε όλο το καρέ.

  Βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X
  Το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X εξασφαλίζει ταχύτερη επεξεργασία, ανώτερες ταχύτητες εστίασης, καταπληκτικές λήψεις σε 4K HDR (HLG) και απίστευτη εγγραφή σε αργή κίνηση έως και 960 (NTSC)/1000 (PAL) fps.

  Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*
  Τα προσαρμοσμένα οπτικά στοιχεία ZEISS ρυθμίζονται με ακρίβεια, ώστε να αποδώσουν την ποιότητα 4Κ, με ευκρινείς λεπτομέρειες, χάρη στη χρήση προηγμένων γυάλινων ασφαιρικών στοιχείων (ΑΑ) και γυάλινων στοιχείων εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED). Χάρη στην ευρεία γωνία 29 mm, μπορείτε να αποτυπώσετε μεγάλα τοπία ή να έρθετε πιο κοντά στο θέμα με έως 12x οπτικό ζουμ και έως 24x ζουμ ευκρινούς εικόνας.

  Πολύ μεγάλη κάλυψη αυτόματης εστίασης
  Έως 273 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης, που καλύπτουν περίπου το 84% της συνολικής περιοχής της εικόνας. Με αυτόν τον τρόπο, η κάλυψη αυτόματης εστίασης γίνεται ευρύτερη και αρκετά πυκνή, ώστε να καταγράφει άμεσα ακόμη και τα πιο γρήγορα θέματα, τα οποία δυσκολεύουν πολύ την εστίαση.

  Αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας
  Το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης επιτρέπει την ανάγνωση δεδομένων από ευρεία περιοχή κάλυψης αυτόματης εστίασης μέσω του αισθητήρα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης, ενώ ο βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνας BIONZ X πραγματοποιεί επεξεργασία δεδομένων υψηλής ταχύτητας για ακριβή παρακολούθηση της αυτόματης εστίασης σε θέματα που κινούνται γρήγορα.

  Αξιόπιστη παρακολούθηση του θέματος
  Η παρακολούθηση του θέματος βελτιστοποιείται, συνδυάζοντας την υψηλής ταχύτητας ανάγνωση και επεξεργασία των δεδομένων αυτόματης εστίασης, καθώς και με έναν νέο αλγόριθμο που αναπτύχθηκε ειδικά για ταινίες. Αφού γίνει η εστίαση, η ευρεία κάλυψη περιοχής αυτόματης εστίασης βοηθά τη βιντεοκάμερα να διατηρεί και να παρακολουθεί την εστίαση σε ένα κινούμενο θέμα με αξιοπιστία και ακρίβεια. [1] ΕΥΡΕΙΑ [2] ΣΤΕΝΗ

  Ρυθμιζόμενο εύρος βάθους παρακολούθησης αυτόματης εστίασης
  Επιλέξτε μια διαμόρφωση βάθους παρακολούθησης αυτόματης εστίασης με εύρος "1" έως "5" —από την πιο στενή ρύθμιση για σχετικά μικρή κίνηση μέχρι την πιο ευρεία ρύθμιση για σχετικά δυναμική κίνηση. Έτσι, χρησιμοποιείτε συγκεκριμένους τρόπους παρακολούθησης των θεμάτων ανάλογα με τις δημιουργικές προθέσεις σας, την κίνηση του θέματος και τις συνθήκες λήψης.

  Ρυθμιζόμενη ευαισθησία εναλλαγής θέματος αυτόματης εστίασης
  Διατίθενται πέντε επίπεδα ευαισθησίας εναλλαγής θέματος αυτόματης εστίασης. Η ρύθμιση "RESPONSIVE" επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή να αλλάζει γρήγορα μεταξύ πολλών θεμάτων ή σημείων εστίασης, ενώ η ρύθμιση "LOCKED ON" κλειδώνει την εστίαση σε ένα μόνο θέμα.

  Ένδειξη περιοχής αυτόματης εστίασης και προσαρμογή
  Παρακολουθείτε εύκολα τις περιοχές εστίασης, χάρη στα καρέ αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης γύρω από τα θέματα της εστίασης. Η εναλλαγή μεταξύ των σημείων εστίασης είναι εύκολη. Με ένα απλό πάτημα στην οθόνη επιλέγετε νέο στόχο εστίασης.

  Optical SteadyShot™ (ενεργή λειτουργία)
  Με το Optical SteadyShot™(ενεργή λειτουργία), αποτυπώνετε σταθερές, πανέμορφες εικόνες.

  Εικονοσκόπιο υψηλής ακρίβειας OLED Tru-Finder™
  Το OLED Tru-Finder 2.359 κουκκίδων αναπαράγει εικόνες με εξαιρετική ακρίβεια και ακριβές χρώμα. Με αυτό το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης (EVF), παρακολουθείτε εύκολα και με σιγουριά τη σύνθεση, τη λήψη και την αναπαραγωγή των λήψεων, ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως.

  Οθόνη αφής LCD Extra Fine
  Με την οθόνη LCD Extra-Fine τύπου 3,5, παρακολουθείτε εικόνες υψηλής ανάλυσης περίπου 1.555.000 κουκκίδων. Έτσι, είναι πολύ βολική και άνετη για την όραση, καθώς αναπαράγει κινούμενες εικόνες διατηρώντας ανέπαφες τις ανεπαίσθητες διαβαθμίσεις των λεπτομερειών, ώστε να εστιάζετε με ακρίβεια στα θέματα του καρέ λήψης. Επιπλέον, επιλέγετε εύκολα το σημείο αυτόματης εστίασης από την οθόνη αφής.

  Επαγγελματικό μενού
  Βασισμένη στις επαγγελματικές βιντεοκάμερες της Sony, η πρόσβαση στις επιθυμητές επιλογές μενού είναι άμεση και αποτελεσματική, χάρη στην απλή ιεραρχία του μενού. Επιπλέον, το ημιδιαφανές μενού εναποτίθεται στη ζωντανή εικόνα, ώστε να αλλάζετε ή να ελέγχετε εύκολα τις ρυθμίσεις κατά την παρακολούθηση της εικόνας.

  Δακτύλιος φακού
  Ο δακτύλιος φακού με αυξημένο βάθος επιτρέπει μέσω ενός πρακτικού διακόπτη την εύκολη, φυσική ρύθμιση της εστίασης ή του ζουμ, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία.

  Μη αυτόματο περιστροφικό ρυθμιστικό
  Το μη αυτόματο περιστροφικό ρυθμιστικό και τα κουμπιά στο πλάι του σώματος επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη ρύθμιση του IRIS (διάφραγμα), του GAIN/ISO και της ταχύτητας κλείστρου.

  Ενσωματωμένα φίλτρα ND
  Επιλέξτε μεταξύ των φίλτρων Clear, 1/4, 1/16 και 1/64 Neutral Density (ουδέτερη πυκνότητα), για να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτός που εισέρχεται στον φακό. Αυτή η δυνατότητα προσφέρει στους κινηματογραφιστές την ελευθερία να ελέγχουν με ακρίβεια την ταχύτητα κλείστρου και το διάφραγμα, για μεγαλύτερες δυνατότητες δημιουργίας. Σε συνδυασμό με τον μεγάλο αισθητήρα εικόνας της βιντεοκάμερας, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα, ομαλά εφέ αποεστίασης φόντου ("bokeh"), χωρίς να αυξάνεται η ταχύτητα κλείστρου ακόμα και κατά τη λήψη σε εξωτερικούς χώρους με έντονο ηλιακό φως.

  Διπλές υποδοχές
  Οι διπλές υποδοχές για κάρτα SD και κάρτα SD/Memory Stick™ υποστηρίζουν ταυτόχρονη και διαδοχική εγγραφή. Χρησιμοποιήστε τη διαδοχική λειτουργία για εγγραφή μεγάλης διάρκειας, όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο κάρτες. Για κρίσιμες εγγραφές, η λειτουργία ταυτόχρονης εγγραφής δημιουργεί ένα αντίγραφο ασφαλείας, για μεγαλύτερη ευελιξία στις ροές εργασίας πελατών και παραγωγής.

  Λαβή σε ειδικό σχήμα για άνετη χρήση
  Η λαβή είναι διαμορφωμένη, για να ταιριάζει σε διάφορες ανατομίες χεριού, ώστε ο χειρισμός της φωτογραφικής μηχανής να είναι εύκολος από τον καθένα. Έτσι, η λήψη με το χέρι είναι ιδιαίτερα σταθερή, ακόμα και για παρατεταμένη διάρκεια και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

  Μεγάλος μοχλός παλινδρόμησης ζουμ
  Ο μεγάλος μοχλός παλινδρόμησης ζουμ δίνει πλήρη έλεγχο της εστιακής απόστασης και ολόκληρου του εύρους ζουμ. Ταχύτητα ζουμ όπως απαιτείται, με ομαλά, επακριβώς ελεγχόμενα αποτελέσματα κάθε φορά.

  Υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (MI) με μεγάλη συμβατότητα
  Η υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων είναι συμβατή με διάφορα αξεσουάρ γενικής χρήσης και διευρύνει περαιτέρω τις δυνατότητες λήψης της βιντεοκάμερας κάτω από διαφορετικές συνθήκες λήψης.

  Θύρα LANC
  Η ενσωματωμένη θύρα LANC επιτρέπει τη σύνδεση σε εξάρτημα συμβατό με LANC, ώστε να ελέγχετε τη βιντεοκάμερα από απόσταση με ευκολία.

  Έξοδος υψηλής ποιότητας μέσω 4K HDMI
  Στείλτε ευκρινές βίντεο 4K σε εξωτερικές οθόνες ή ακόμη και σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής, ή απλά απολαύστε τις ταινίες σας στην τηλεόραση, με την έξοδο HDMI. Ο ακροδέκτης HDMI πλήρους μεγέθους (τύπου Α) μειώνει την πίεση στο καλώδιο και ελαχιστοποιεί τις ζημιές ή την κατά λάθος αποσύνδεση.

  Χρονοκώδικας/Bit χρήστη
  Για τις επαγγελματικές ροές εργασιών και τις απαιτήσεις επεξεργασίας από πολλαπλές φωτογραφικές μηχανές, στις εγγραφές μπορείτε να συμπεριλάβετε τον τυπικό χρονοκωδικό SMPTE και τα Bit χρήστη. Με τον ενσωματωμένο χρονοκωδικό, ο συγχρονισμός πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών για επεξεργασία είναι απίστευτα απλός, ενώ οι προσαρμοσμένοι οκταψήφιοι κωδικοί Bit χρήστη επιτρέπουν γρήγορη ευρετηρίαση και διαχείριση μέσων για μεγαλύτερα έργα.
MPN:
FDRAX700B.CEE
Video Specs:
 • 4K
Sensor size:
1''
Projector :
 • No
Κάρτα Μνήμης:
 • SDHC/SDXC
Εγγύηση:
12 Μήνες
Πάροχος Εγγύησης:
Ελληνική Αντιπροσωπεία

Αισθητήρας
Τύπος αισθητήρα: Αισθητήρας Exmor RS Stacked CMOS τύπου 1,0 (13,2 mm x 8,8 mm)
Πραγματικά pixel (βίντεο): Περίπου 14,2 M pixel (16:9)
Πραγματικά pixel (φωτογραφία):Περίπου 14,2 megapixel (16:9)/Περίπου 12,0 megapixel (3:2)

Επεξεργαστής
Επεξεργαστής εικόνας: Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X

Φακός
Τύπος φακού: Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*
Διάμετρος φίλτρου: 62 mm

Κάλυμμα φακού
Διάφραγμα: F2,8-F4,5
Εστιακή απόσταση: f=9,3-111,6 mm
Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (βίντεο): f=29,0-348,0 mm(16:9)
Εστιακή απόσταση (ισοδύναμη με 35 mm) (φωτογραφία): F=29,0 - 348,0 mm (16:9), f=32,8 - 393,6 mm (3:2)
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: Περίπου 1 cm (ευρυγώνιος), περίπου 100 cm (τηλεφακός)
                                             Περίπου 13/32 ίντσες (ευρυγώνιος), περίπου 39 3/8 ίντσες (τηλεφακός)
Διάφραγμα ίριδας: 7 λεπίδες
Ουδέτερο φίλτρο: ΑΝΕΝΕΡΓΟ, 1/4, 1/16, 1/64

Ζουμ
Οπτικό ζουμ: 12x
Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας: 4K: 18x
                                                       HD: 24x
Ψηφιακό ζουμ: 192x

Εικονοσκόπιο
Τύπος εικονοσκοπίου: Έγχρωμο OLED 1,0 cm (τύπου 0,39) ισοδύναμο με 2.359.296 κουκκίδες
Οπτικό πεδίο: 100%
Ρύθμιση διόπτρας: Ναι

LCD
Τύπος οθόνης: Οθόνη Xtra Fine LCD™ (τύπου 3,5) 8,8 cm (1.555.000), ευρεία (16:9)
Πάνελ αφής: Ναι
Έλεγχος φωτεινότητας: Ναι (μενού)

 

 • Sony FDR-AX700 4K Camcorder
 • NP-FV70A V-Series Battery Pack for Handycam Camcorders (1900mAh)
 • AC Adapter with Power Cord
 • Remote Control with Battery
 • Lens Hood
 • Lens Cap
 • Large Eyecup