Sony HDR-PJ410 Videocamera

P6875
329.00
Πόντοι επιβράβευσης: 33 πόντοι
+
Στο wish list
 • Video Specs: Optical Steady Shot
 • Sensor size: 1/5,8"
 • Projector : Yes
 • Κάρτα Μνήμης: microSD
 • Εγγύηση: 12 Μήνες
Δείτε όλα τα προϊόντα

Υπολογισμός δόσεων

 Έως 6 άτοκες δόσεις
+
1 × 329.00 = 329.00
Κατόπιν παραγγελίας
12 Μήνες εγγύηση
Δωρεάν μεταφορικά

Περιγραφή

Βιντεοκάμερα με δυνατότητα εγγραφής σε HD και XAVC S, σταθεροποίηση Optical SteadyShot™, Highlight Movie Maker και ζωντανή μετάδοση ροής για γρήγορη και εύκολη κοινή χρήση.

Optical SteadyShot™ με έξυπνη ενεργή λειτουργία

Η προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας εξασφαλίζει λήψεις χωρίς θόλωση, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες εγγραφής.

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο κορυφαίος ευρυγώνιος φακός σάς επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερα από το τοπίο ή τον εσωτερικό χώρο, όταν δεν μπορείτε να σταθείτε πιο μακριά. Ακόμα και χωρίς ευρυγώνιο φακό μετατροπής, ορισμένες βιντεοκάμερες προσφέρουν ευρεία γωνία λήψης 26,8 mm (αναλογία εικόνας 16:9) στη λειτουργία ταινίας.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit απευθύνεται στους κινηματογραφιστές που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Βασισμένο στο φορμά XAVC που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες δημιουργούς ταινιών και τηλεοπτικούς σταθμούς, το XAVC S προσφέρει απίστευτη ποιότητα, ενώ χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων που καθιστά δυνατή την επεξεργασία και την εξαγωγή μεγεθών αρχείων που είναι φιλικά προς τους χρήστες.

Ενσωματωμένη συσκευή προβολής

Τραβήξτε βίντεο και δείξτε το με μία μόνο συσκευή. Χάρη στη συσκευή προβολής, μπορείτε να προβάλετε το βίντεό σας (ή άλλο περιεχόμενο μέσω της εξωτερικής εισόδου) σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.

Έλεγχος

Οι περισσότερες λήψεις προσφέρονται για πιο ενδιαφέρουσα επεξεργασία. Οι συνδεδεμένες κάμερες μπορούν άνετα να τραβήξουν πλάνα από διάφορες γωνίες, είτε είναι τοποθετημένες στην HDR-PJ410 ή ενεργοποιούνται ασύρματα. Με τον έλεγχο πολλών καμερών, μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα τις ρυθμίσεις λήψης σε όλες τις κάμερες.

Highlight Movie Maker

Το ευέλικτο εργαλείο Highlight Movie Maker απλοποιεί την επεξεργασία βίντεο, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου. Επισημάνετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή και αφήστε το λογισμικό να συγχρονίσει αυτόματα κάθε μετάβαση με το soundtrack που έχετε επιλέξει.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream®

Ορισμένες εκδηλώσεις είναι καλύτερα να τις βλέπετε ζωντανά. Μοιραστείτε σκηνές σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Ενσωματωμένο Wi-Fi® και NFC

Ξεχάστε τα καλώδια και τα προγράμματα οδήγησης. Μεταφέρετε αρχεία από την κάμερα στην κινητή σας συσκευή μέσω NFC και Wi-Fi®, γρήγορα και εύκολα. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή PlayMemories™ Mobile και ξεκινήστε.

Motion Shot Video

Το Motion Shot Video αναπαράγει μια ακολουθία εικόνων σε υπέρθεση που καταγράφει την κίνηση σε διαστήματα δεκάτου του δευτερολέπτου, ώστε να μπορείτε να την αναλύσετε λεπτομερώς στην οθόνη LCD. Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα ή να κάνετε παύση για να τραβήξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες.

Ενσωματωμένο καλώδιο USB

Το ενσωματωμένο καλώδιο USB που αποθηκεύεται στο λουρί χειρός χρησιμεύει για γρήγορη σύνδεση και φόρτιση σε υπολογιστή, ώστε να μην χρειάζεστε πρόσθετο καλώδιο USB ή προσαρμογέα AC. Για φόρτιση χωρίς υπολογιστή, χρησιμοποιήστε ένα μικρό προσαρμογέα AC-USB (προαιρετικό).

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αυτός ο μεγάλος, υπερσύγχρονος αισθητήρας βελτιώνει την ευκρίνεια εικόνας, μειώνει το θόρυβο σε σκοτεινούς χώρους και επιτυγχάνει απαλή αποεστίαση φόντου.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ εξασφαλίζει πιο φυσικά ζωντανή και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, καθώς και πιο γρήγορη επεξεργασία.

Φακός ZEISS

Έχοντας δεσμευτεί από κοινού για εξαιρετική απόδοση και σχεδίαση, η Sony και η Carl Zeiss® συνεργάζονται στην ανάπτυξη φακών για τα μοντέλα Handycam® της Sony, οι οποίοι συνδυάζουν τα καλύτερα οπτικά με κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικά μέρη και τεχνολογία αισθητήρα.

Αποτύπωση εικόνας 9,2 MP

Σε ορισμένες περιπτώσεις θέλετε απλώς να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιλέξτε την αντίστοιχη λειτουργία της βιντεοκάμερας και απαθανατίστε εκπληκτικές μεμονωμένες εικόνες 9,2 megapixel, όπως ακριβώς θα κάνατε με μια φωτογραφική μηχανή.

Προοδευτική εγγραφή

Μπορείτε να τραβήξετε καθαρά βίντεο σε Full HD στα 60p/50p στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής, τα οποία περιέχουν διπλάσια δεδομένα εικόνας σε σύγκριση με τα βίντεο που έχουν εγγραφεί στη λειτουργία διεμπλεκόμενης σάρωσης. Οι εικόνες είναι εξίσου ομαλές με αυτές που εγγράφονται στα 60/50 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ κάθε καρέ καταγράφεται σαν μία πλήρης εικόνα, συνεπώς, η εικόνα που λαμβάνεται από βίντεο που έχει τραβηχτεί σε λειτουργία προοδευτικής εγγραφής είναι εξαιρετικά ευκρινής.

Διπλή εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε δύο βίντεο ταυτόχρονα, ένα στο φορμά XAVC S ή AVCHD μέγιστης ποιότητας και ένα στο φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο που μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Λειτουργία διπλής εγγραφής

Με τη λειτουργία διπλής εγγραφής μπορείτε να τραβήξετε ταυτόχρονα βίντεο HD και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, για να αποτυπώνετε πάντα την καλύτερη λήψη.

Ανίχνευση προσώπου

Βελτιστοποιεί αυτόματα την εστίαση, την έκθεση και το χρώμα, για τέλεια αποτελέσματα. Ακουμπήστε το πρόσωπο κάποιου στην οθόνη LCD για να του δώσετε προτεραιότητα. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη αν θέλετε να επιλέξετε ένα κύριο πρόσωπο όταν τραβάτε μια εκδήλωση με πολύ κόσμο. Ακόμα κι αν το θέμα φύγει από το κάδρο, θα έχει πάλι προτεραιότητα όταν επιστρέψει στη σκηνή.

Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση

Η λειτουργία αυτή προσδιορίζει αυτόματα το είδος της σκηνής που τραβάτε και βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις τριών ομάδων (Πρόσωπο, σκηνή, αστάθεια κάμερας). Παρέχει τέλεια αποτελέσματα για έως 180 τύπους σκηνής, ακόμα και σε νυχτερινές λήψεις ή λήψεις με οπίσθιο φωτισμό. Οι επιλεγμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται ως εικονίδια στην οθόνη LCD για να τις βρίσκετε εύκολα.

Smile Shutter

Τα υπέροχα χαμόγελα είναι πάντα φευγαλέα αλλά με αυτή τη λειτουργία δεν πρόκειται να χάσετε κανένα. Αποτυπώστε αυτόματα στιγμιότυπα με χαμογελαστά πρόσωπα, ακόμα και κατά τη λήψη βίντεο.

Εφέ εικόνας

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Με τα Εφέ εικόνας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά, καθώς μπορείτε να προσθέσετε έως επτά δημιουργικά εφέ (Μερικό χρώμα, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση) χωρίς επεξεργασία σε υπολογιστή.

Μη αυτόματες ρυθμίσεις για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου

Η βιντεοκάμερα σάς επιτρέπει να επιλέξετε μη αυτόματο χειρισμό για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου, που είναι ιδανικός σε συνθήκες λήψης με οπίσθιο φωτισμό ή υποέκθεση ή σε διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Event Browse

Για εύκολη περιήγηση και αναπαραγωγή, η Handycam® δείχνει στο GUI ομαδικά βίντεο και φωτογραφίες που έχουν γραφτεί ξεχωριστά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές διατάξεις προβολής (όπως προβολή συμβάντων ή προβολή ευρετηρίου), για καλύτερη οργάνωση, αναζήτηση, προβολή και κοινή χρήση του περιεχομένου σας.

Συμβατότητα με δύο κάρτες μνήμης

Αυτή η Handycam® έχει υποδοχές για κάρτες Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC, έτσι ώστε να επιλέγετε κάθε φορά την κάρτα που είναι πιο άμεσα διαθέσιμη.

Λειτουργία μπαταρίας τύπου X

Χρησιμοποιήστε μια εξαιρετικά ελαφριά και μικρή μπαταρία τύπου X για να περιορίσετε το συνολικό μέγεθος και βάρος της Handycam® όταν βρίσκεται σε λειτουργία.

MPN:
HDR-PJ410
Video Specs:
 • Optical Steady Shot
Sensor size:
1/5,8"
Projector :
 • Yes
Κάρτα Μνήμης:
 • microSD
Εγγύηση:
12 Μήνες
Πάροχος Εγγύησης:
Ελληνική Αντιπροσωπεία
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) Περίπου 59,0 × 59,5 × 128,0 mm
Βάρος Περίπου 235 g (με την μπαταρία)
   
  Αισθητήρας  
Τύπος αισθητήρα Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/5.8 (3,1 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Πραγματικά pixel (βίντεο) Περίπου 2,29 MP (16:9)
Πραγματικά pixel (φωτογραφία) Περίπου 2,29 MP (16:9)
  Περίπου 1,71 MP (4:3)
   
  Φακός  
Τύπος φακού ZEISS Vario-Tessar®
Αριθμός F (μέγιστο διάφραγμα) F1,8 - F4,0
Εστιακή απόσταση f=1,9 - 57,0 mm
Εστιακή απόσταση (35mm) (βίντεο) f=26,8 - 804,0 mm (16:9)
Εστιακή απόσταση (35mm) (φωτογραφία) f=26,8 - 804,0 mm (16:9), f=32,8 - 984,0 mm (4:3)
Ελάχιστη απόσταση εστίασης Περίπου 1 cm (ευρυγώνιος), περίπου 80 cm (τηλεφακός)
   
  Ζουμ  
Οπτικό ζουμ 30x
Ψηφιακό ζουμ 350x
   
  Σταθεροποίηση εικόνας  
Steadyshot Optical SteadyShot
   
  Έκθεση  
Λειτουργίες έκθεσης Αυτόματο
  Μη αυτόματο (Μενού)
Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού Ναι (Αυτόματα)
Ελάχιστος φωτισμός Τυπικός: 6 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25)
  Χαμηλός φωτισμός: 3 lux (ταχύτητα κλείστρου 1/25)
   
  Ισορροπία λευκού  
Λειτουργίες ισορροπίας λευκού Αυτόματο, Με ένα πάτημα, Εξωτερικού χώρου, Εσωτερικού χώρου
   
  LCD  
Τύπος οθόνης Οθόνη Clear Photo LCD 6,7 cm (τύπου 2.7) (230.400 κουκκίδες), ευρεία (16:9)
Προσαρμογή γωνίας Γωνία ανοίγματος: έως και 90 μοίρες, γωνία περιστροφής: έως και 270 μοίρες
Έλεγχος φωτεινότητας Ναι (Μενού)
   
  Κλείστρο  
Ταχύτητα κλείστρου Αυτόματος έλεγχος εύρους (1/6-1/10000 δευτ.)
  Τυπικός (1/25-1/10000 δευτ.)
  Μη αυτόματος έλεγχος ίριδας (1/25-1/10000 δευτ.)
  Μη αυτόματη ρύθμιση κλείστρου (1/6-1/10000 δευτ.)
   
  Εστίαση  
Τύπος εστίασης Αυτόματη εστίαση αντίθεσης
Λειτουργία εστίασης Αυτόματο
  Μη αυτόματο (Μενού)
Περιοχή εστίασης Εστίαση πλήρους εύρους
   
  Λήψη  
Αυτόματος χρονοδιακόπτης Περίπου 10 δευτ. (Φωτογραφία)
Επιλογή σκηνής Αυτόματο
  Νυχτερινή σκηνή
  Αυγή και ηλιοβασίλεμα
  Πυροτεχνήματα
  Τοπίο
  Πορτραίτο
  Προβολέας
  Παραλία
  Χιόνι
Εφέ εικόνας Ναι
Άλλες λειτουργίες λήψης Ανίχνευση προσώπου
  Smile Shutter
  Σταθεροποίηση εικόνας
  Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση
  Motion Shot Video
   
  Μέσα αποθήκευσης  
Συμβατά μέσα εγγραφής Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC/SDXC
   
  Εγγραφή  
Φορμά εγγραφής (βίντεο) Φορμά AVCHD, συμβατότητα με έκδ. 2.0: MPEG4-AVC/H.264
  MP4: MPEG-4 AVC/H.264
  Φορμά XAVC S
  MPEG4-AVC/H264
Φορμά εγγραφής (φωτογραφία) Συμβατότητα με DCF έκδ. 2.0, συμβατότητα με Exif έκδ. 2.3, συμβατότητα με MPF Baseline
Ανάλυση βίντεο AVCHD: 1920x1080/50p (PS), 50i (FX,FH), 1440x1080/50i (HQ,LP)
  MP4: 1280x720 25p
  XAVC S HD: 1920x1080/50p, 25p
Ρυθμός εγγραφής βίντεο (ABR/VBR) AVCHD PS: Περίπου 28 Mbps/FX: Περίπου 24 Mbps/FH: Περίπου 17 Mbps/HQ: Περίπου 9 Mbps/LP: Περίπου 5 Mbps
  XAVC S HD: Περίπου 50 Mbps
  MP4: Περίπου 3 Mbps
Μέγεθος στατικής εικόνας (φωτογρ.) L: 9,2 megapixel 16:9 (4032x2272), 6,9 megapixel 4:3 (3024x2272)
   
  S: 2,1 megapixel 16:9 (1920x1080), 0,3 megapixel 4:3 (640x480)
Μέγεθος εικόνας (λειτουργία ταινίας) L: 9,2 megapixel, 16:9 (4032x2272)
   
  S: 2,1 megapixel 16:9 (1920 x 1080)
Μέγεθος στατικής εικόνας (φωτογρ.) 2,1 megapixel 16:9 (1920 x 1080)
Στατική εικόνα (διπλή εγγραφή) 9,2 megapixel 16:9 (4032x2272), 2,1 megapixel 16:9 (1920x1080)
Προοδευτική λειτουργία AVCHD: 50p, προοδευτική εγγραφή
  MP4: 25p, προοδευτική εγγραφή
  XAVC S HD: 50p/25p, προοδευτική εγγραφή
   
  Ήχος  
Φορμά εγγραφής ήχου Στερεοφωνικός ήχος Dolby® Digital 2καν., Dolby® Digital Stereo Creator
  MPEG-4 AAC-LC 2ch
  MPEG-4 γραμμικός ήχος PCM 2 καναλιών (48 kHz/16bit)
Μικρόφωνο Ενσωματωμένο μικρόφωνο ζουμ
Ηχείο Μονοφωνικό μικρόφωνο
   
  Συσκευή προβολής  
   
Έξοδος φωτισμού Έως και 13 lumen
Έξοδος ανάλυσης 640 x 360
Κάλυψη οθόνης Τύπου 10 - τύπου 100
Απόσταση προβολής Περίπου 0,5 m ή περισσότερο
Αντοχή συσκευής προβολής (διάρκεια μπαταρίας) Περίπου 70 λεπτά (παρεχόμενη μπαταρία)
   
  Διασύνδεση  
Τερματικά εισόδου και εξόδου Έξοδος σύνθετου σήματος βίντεο
  Ακροδέκτης HDMI
  Είσοδος συσκευής προβολής (micro HDMI®)
Wi-Fi® Ναι
NFC™ Ναι
Κάλυμμα φακού Μη αυτόματη
   
  Αναπαραγωγή  
Λειτουργίες αναπαραγωγής Highlight Movie Maker
   
  Αποσπάσματα BGM (6 προεγκατεστημένα αρχεία μουσικής)
  Ισχύς  
Παρεχόμενη μπαταρία Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1)
Φόρτιση USB Ναι
Κατανάλωση ρεύματος (οθόνη LCD) HD: 2,2 W

 

 • Sony HDRPJ410/BE HD Handycam with Built-In Projector
 • Μπαταρία NP-BX1 
 • AC Adapter
 • USB Connection Support Cable
 • Micro-HDMI Cable
29.00
65.00
19.00
39.00