Αγαπητοί πελάτες,
 
Στο photagora μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με δόσεις. Στο φυσικό κατάστημα μας στην οδό Ακαδημίας 69 μπορούμε να παρέχουμε δόσεις σε όλες τις κάρτες της αγοράς. Τα παρακάτω αφορούν μόνο τις αγορές που κάνετε απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
 
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας σε συνεργασία με τη Eurobank και την τράπεζα Πειραιώς, με την εγγύηση των Verisign, Microsoft, Visa International, Mastercard (υπηρεσία πιστοποιημένη από την Visa International για ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω Internet - Electronic Commerce Indicator Certified).
Για αγορές με πιστωτική κάρτα από το photoagora.gr μπορείτε να πληρώνετε σε άτοκες δόσεις για είδη που έχουν την σήμανση " Άτοκες Δόσεις " .
 
Επίσης μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή εώς 12 έντοκες δόσεις. Η μηνιαία επιβάρυνση στην περίπτωση αυτή, είναι περίπου 0.5% που αντιστοιχεί σε ετήσιο επιτόκιο 10.8%. Για να δείτε αν η πιστωτική κάρτα σας περιλαμβάνεται σε αυτές που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα των ατόκων ή εντόκων δόσεων πληκτρολογήστε τα πρώτα ψηφία της (μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8) στο παρακάτω πεδίο.
 
Για τους όρους πληρωμής με πιστωτική κάρτα διαβάστε εδώ.
 
Κάρτες DINERS & AMERICAN EXPRESS δεν υποστηρίζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρά μόνο στο φυσικό.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-3842354 ή 210-3303445

 

Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας σας για να επιβεβαιώσετε πως υποστηρίζει άτοκες δόσεις
(τα ψηφία που δίνετε, ΔΕΝ αποθηκεύονται).