Μπορείτε σε οποιαδήποτε στάδιο να ακυρώσετε την παραγγελίας σας ακόμα και όταν αυτή έχει σταλεί από εμάς και βρίσκεται στην Courier προς παράδοση.

Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα έτσι ώστε να φροντίσουμε για την επιστροφή του δέματος στην εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει το δέμα μπορείτε επίσης να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία δεν ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 210-3842354 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση info@photoagora.gr όπου θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας.

Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν επιστρέψει στην εταιρεία μας και ελεγχθεί από εμάς η κατάστασή του.
Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα σας γίνει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων:

  • Για Πιστωτική κάρτα on-line η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας, μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Για Αντικαταβολή θα πρέπει να μας δώσετε το IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου όπως και την τράπεζα την οποία αφορά. Η επιστροφή θα γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
  • Για Paypal θα γίνεται επίστροφή μέσω Paypal.