Ξεκινώντας από το 1999 το Photoagora είναι ένα φωτογραφικό κατάστημα που στόχο έχει να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του, όπως αυτές δημιουργούνται από τη ραγδαία και συνεχή εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας στο χώρο της φωτογραφίας.

Mε έδρα στην οδό Ακαδημίας 69, έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει βήμα-βήμα στην αλλαγή εποχής της φωτογραφίας από το φίλμ και τις πρώτες ψηφιακές των 0,8 Mpx εώς τις σημερινές D-SLR των 42 Mpx. H πορεία αυτή μας έχει δώσει όλη την τεχνογνωσία για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε 4 αρχές: Ποιότητα, Τεχνογνωσία, Εξυπηρέτηση & Ανταγωνιστικές τιμές

Βασικό εργαλείο στην πραγματοποίηση των παραπάνω αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.photoagora.gr, πάντα ενημερωμένο με άμεση ενημέρωση διαθεσιμότητας, με υποστήριξη όλων των τρόπων πληρωμής, ενσωματώνοντας τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και σε συνεργασία με την Νο1 εταιρεία ταχυμεταφορών, την ACS, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια.

Τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας μας είναι:

       Γούλα Ξανθή - Ελευθεράκης Σταύρος Ο.Ε.
       Ακαδημίας 69 - Αθήνα - TK:10678
       ΔΟΥ : Α Αθηνών - ΑΦΜ: 099791710
       Εμπόριο Φωτογραφικών Ειδών

       Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. : 85258402000

Για οποιαδήποτε βοήθεια θέλετε μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-3842354, να στείλετε μήνυμα στο info@photoagora.gr ή να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας.